Терещук не може вгамуватися через ображені амбіції

0
110

Вчора буйно раділи відставці начальника ГУ Київської поліції Олександра Терещука, якого президент за вуха, чи щось інше, тягнув на цю посаду, прикривши могучою дланню від закону “Про очищення влади” та нелюбові Деканоїдзе.

Але виявляється Терещук з тих людей, що завжди псують іншим свято, обламуюють кайф оточуючим, чавкають, вихоплюють з-під носа останню картоплю-фрі, спойлерять фільми і тупими коментами нервують у кінотеатрі, або ж кладуть автомат на твоє, блять, місце).

Так от, не встигли блоґери накосити лайків постами про його відставку – як Терещук набичено пробурчав “УН”:

“Цю посаду (начальника головного управління поліції) було скорочено. Я очікую, що мені запропонують іншу посаду, наприклад, начальника головного управління поліції – заступника керівника Національної поліції”, – сказав він.

Нехілі такі амбіції, враховуючи організований ним же 5-хвилинний вугільно-чорний мєнтомайдан і продані звичайним покупцям квартири “Укрбуду”, землю під які Терещук випросив у Київради гарантіями про видачу усіх квартир ветеранам війни.

Певно в’їбав віскаря і позаздрив, що вчора вся увага дісталась Авакову, тому навіть не дочекався офіційного призначення і злив весь інсайд).
Десь глибоко жевріє надія, що всі його очікування зіллються в унітаз разом із залишками репутації Авакова, бо інакше….інакше це піздєц, камради.

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here