Тепер перед націоналістами постало завдання почистити Авгієві стайні

0
67
Наступний майдан вже ніхто не зможе затягнути на невизначені терміни. Усе відбудеться в кототкі строки і вибухне, скорше за все, спонтанно.
 
Усі розуміють, що цинічний кандітєр натягує своїх псів на розгін “заворушень” і зробив висновки з попередньої революції. Саме тому кучерявий дегенерат активно переслідує націоналістів. Зараз у СІЗО та по в’язницях сидить більше хлопців, ніж за часів Януковича.
 
Так же містечковий дегенерат зробив висновок про небезпеку соцмереж і їх впливу на поширення згуртування невдоволених. Саме тому активно баняться численні критики влади і волонтери. Там, де вже не діє маячня про “провокаторів” і “агентів Крємля”, – включають систему забанювання, на яку вальцманоїди не шкодують грошей.
 
Нині на верхах скупчилось усе лайно різних поколінь. Ще 2 роки тому нам, націоналістам, було куди складніше: ніхто не вірив, що Яйценій, який закликає не штурмувати КМДА і здає патріотів мусорам, обзиваючи їх “провокаторами” – зрадник і злочинець, як і дегенерат-Порошенко, яке 1 грудня 2013 року зберегло від падіння режим Януковича ще на 3 місяця. Тоді ці купки лайна були по різні сторони барикад. Нині ж вони усі сплелися в єдину купу гною і є владою. І їх легше ідентифікувати: риги, БПП, кроляче сім’я, не кажучи вже про сепараторів. У кого не повернеш дуло – всі виродки. Лише одиниці там випадкові.
 
Тому, перед націоналістами зараз постало завдання, як колись його поставили перед Гераклом – очистити від гною Авгієві стайні. Тобто крім чистки дегенератів при владі нам треба буде розрубати усі корупційні схеми, для того, щоб перезапустити і модернізувати державний механізм.
 
Відтак, патріотам не варто боятися брудної роботи. Кожен з нас має зрозуміти, що перед усіма нами лежить титанічне завдання. Лайна на горі зібралося скільки, що звичними шляхами – викиданням вручну, його не вичистити. Тому треба як Гераклу відвернути русло річки, і спрямувати усе на гній – щоб його змило одним махом. Лише так можна буде виконати свій обов’язок. Інакше, виросте чергове покоління розчарованих і зневірених націоналістів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here