Тамразов вносив непідйомні для звичайних громадян застави за громадських активістів

0
166

З його появою у публічній сфері, ми знаємо Олексія Тамразова, як волонтера та людину, що вносила непідйомні для звичайних громадян застави за громадських активістів.

Важко було повірити, що хтось з бізнесменів наважиться внести заставку, наприклад, за Заверуху, а політику, навіть якщо грошенят трохи було, такими сумами, звісно, світити було і лишається небезпечно.

І все ж знайшовся Тамразов.

За інформацією Тетяни Чорновол, в період правління Януковича “…він як посадова особа Укргазвидобування ставив підписи під документами відчуження державних свердловинних в інтересах сім’ї…”.

Який жах, це в той час коли на Майдані вбивали людей, а більша частина нинішньої політичної еліти нуууу зовсім не мала стосунку до бізнесу та влади.

Ходили собі молоді та наївні пропахлі димом Майдану Пашинський, Аваков та Яценюк до молодога та наївного правдоборця Порошенка в гості в гуртожилок, пили “Жигулівське”, заїдали сухариками і уявляли, як після Революції будуть таких башибузуків як Тамразов саджати…
А Луценко, ще з хорошим зором і без окулярів, сотрясав простір кулаком і вдавав із себе чекіста, що буде розправлятися з ворогами народу. А всі весело прихлопували в долоні, а потім до ранку співали на гітарі Гражданскую Оборону.

Трішки відволічемося. За вікном літо 2018-го року, ледь не щодня в Україні відбуваються замахи та розправи над політиками, добровольцями та активістами.

Мосійчука намагалися вбити, Махаурі вбили, Гандзюк поранена, Сармат вбитий, Чернявський поранений, Жук вбитий. Вбивають військових і вбивають журналістів, вбивають спецпризначенців і вбивають політичних біженців.

Політичні вбивства стають нормою нашого існування, а серед покараних одиниці.

Хлопців з С14 ледь не щодня тягнуть на лави підсудних, і це при повному паралічі силової системи щодо дійсно актуальних для суспільства речей.

Цього виявляється мало, асоціацію адвокатів віддають на поталу медведчуківській ваті, що починає лишати нас перевірених часом та випробуваннями захисників (читайте – справа Мамалиги)!

І тут, на тлі заморозки ряду резонансних процесів і, звісно ж, жмені покараних за злочини минулого режиму, українська прокуратура, що проспала 17 з 19 засідань у справі Кернеса, чим остаточно просрала залишки кредиту довіри до цієї притрушеної влади, в ході, певно дуже кропіткого і напруженого розслідування, знаходить аж цілий договір купівлі-продажу з підписом Тамразова. Для всіх юристів, що себе поважають роботи на хвилин 30.

Що тут сказати? Закон один для всіх! Це точно не вибіркове правосуддя і точно не зачистка вуличної опозиції на тлі наближення виборів! Ви ж зі мною згодні? Правда ж?

Ну добре, якщо не згодні, то завтра, 12-го серпня, о 13.00 Лук’янівське СІЗО, вимагаємо звільнити Тамразова і дотримуватися Конституції України, де чітко, чорним по білому вказано, рішення про ув’язнення має бути ВМОТИВОВАНИМ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here