Ситуація, яка склалася нині в Україні мені сильно нагадує післямайданні періоди

0
131

Відкрите навстіж вікно можливостей й невідомість: хто з ким куди і як.

Веселять пляски з бубном довкола посад, які у компетенції президента. А тим більше новообраного. Зокрема довкола генпрокурора. Буйна фантазія небайдужих призначає на цю посаду вже пані Закревську. Звідки пішла ця хвиля мені не зрозуміло. 
Менше з тим, це компетенція нового президента. Наразі ж цікаво спостерігати за політичною міграцією вчорашніх соратників Порошенка.

І тут Луценко це просто хрестоматійний приклад, як можна взуватися, перевзуватися, ще раз перевзуватися. Міняти ласти на лижі, капці на чоботи й так далі.
От є у нас ініціатива #СвободуНеСпинити. І вона стосується усіх силовиків та правоохоронців.

Надто багато важелів впливу мають ці люди. І надто часто вони ними ж зловживають.
Пару питань: хто контролює наркотрафік, як ви думаєте і хто «кришує» гральний бізнес, коли всякі «Космолоти» і прочая ростуть як гриби після дощу?
А чому генеральна прокуратура не порушували сотні: якщо не тисячі справ за результатами бодай журналістських розслідувань? А знаєте чому? Тому що це предмет торгів та домоленостей. Політична кон’юктура. І чинний кум-прокурор не виняток з правил. Надто важливо, аби новий генпрокурор був… даруйте, генпрокурором. А не рішалой. І трошки ілюстративного матеріалу. Юний, палкий майбутній генпрокурор. А ось він личаки Кучмі вручає. А ось вже йому тисне руку. А ось він з Коломойським зустрічаєтеся. Не вчора, правда, але «попалили» його прості пацани – кременчужани. В грудні 2017 року. В Амстердамі.

А тепер підкажіть мені, що там чути з «Приватом», виведенням коштів й як і хто мені пояснить рішення судів по націоналізації «Привата» і раптове збудження стосовно колишньої очільниці Нацбанку Гонтаревої.
Совпаденіє? Не думау.
Ну й потрапляння в ефір «1+1» пана генерального прокурора, думаю, далеко не випадковість.
Думай.ТЕ

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here