Синдром Байдена: українські політики очікувал на диво

0
96

Майже за “Ревізором” Миколи Гоголя.

До нас приїхав Байден. Дехто вважає, що після цього візиту ми переможемо корупцію і “заживемо по-новому”. Інші в усіх можливих і неможливих виступах наголошують, що після візиту заокеанського високопосадовця на Сході країни скінчиться війна і в нашій державі запанує мир. Інформаційні хвилі, які здіймають вітчизняні політики навколо приїзду в Київ Джо Байдена, починають нагадувати цунамі. Такий собі колективний Байден прийде і порядок наведе!

При всій повазі до наших західних партнерів істерія навколо приїзду в Україну віце-президента США Джо Байдена яку влаштували наші високопосадовці принижує український народ. Замість того, щоб навести в країні лад, побороти корупцію і перемагати зовнішнього ворога наші чиновники як на прихід Месії очікують на приїзд Байдена, очікують, що принесе його візит, очікують чи накаже він парламенту відправити у відставку уряд, прем’єра та Генпрокурора… Цими рабськими діями наші чиновники нагадують аборигенів Африки які очікують на земні блага після появи білого пана.

Не очікувати на цінні вказівки чи повчання від закордонних партнерів мають наші владоможці а працювати, працювати на благо Нації та Держави.
А якщо не бажають працювати то мають піти, піти з посад, піти назавжди

P.S. Щодо заяви Байдена по автономії Донбасу то це шлях до федералізації і подальшого знищення України. Від таких пропозицій західних партнерів ми мусимо відмовитись категорично

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here