Світова громадськість чекає розвитку слідства Надії Савченко

0
102

Доброго ранку, друзі!

Надворі в нас нарешті понеділок, хотя на обрії оп’ять замаячила п’ятниця, от которой нікуда нє уйдьошь. Пока ота неотвратіма п’ятниця не наступила, пользуємся возможностью, щоб протягом тижня ударно поработать на благо своїх рідних та близьких. Але починати любу тяжку роботу треба з розминки, тому сподіваюся, шо ранкові напої у вас вже готові. Єслі так, то вмощуємося зручненько і читаєм уважненько.

В ділі Наді Савченко, по всій відімості, починається гаряча пора. Адвокати влітку вели напряжонні ар’єргардні бої, затягуючи суд у болото апеляційних ісків. І грамотно дотягли діло до вересня, коли міжнародний резонанс сильніше. Одновременно з виконанням цієї тактичної задачі адвокатами велася мощна артподготовка, в ході якої окопи й бліндажі обвінєнія бомбилися новими пачками доказатєльств надуманості видвинутих проти Наді звинувачень. Позіції обвінєнія понесли существенний урон, не обойшлось без жертв – генєрал Маркін получив серйозну контузію і, похоже, окончатєльно рехнувся.

Сама Надя веде себе незмінно героїчно, ні на яке сотруднічество із слєдствієм не йде, шо позбавляє обвінєніє та суд даже призрачних сподівань вийти з цієї грязної справи незамараними. Одночасно Надя написала книгу, сестричка Віра забезпечила її підготовку до друку, а бойові укропочки із київського видавництва “Юстініан” в рекордні строки надрукували перший тираж. Вихід книги дуже своєчасний.

Приговор “суду” нікому особо не інтєресний, він наверняка вже написаний, і ніхто не сумнівається, шо там мова йде про “двадцаточку”. Зараз важливіше обеспечити всі условія, шоб вердікт інквізиції прозвучав особливо ошеломляюще. І чим сильнішим буде розрив між вердиктом та здравим смислом, тим впослєдствії печальніша судьба ожидає Хуйла із його шавками в чорних мантіях.

Таким образом, подготовітєльний етап пройшов в общем успішно: наблюдающа за процесом над новітньою Жанною д’Арк публіка разігріта, мірові лідєри в курсі проісходящого і соответствующим образом настроєні. За насєкомим Хуйлом і його тараканами вже січас немигающими глазами спостерігають всякі рептілоїдні карли дель понте з Гааги та плотоядно облизуються.

Тєм временєм Хуйло побував у Китаї, де попозірував у ролі зверюшки, впольованої солнцеподобним імператором Поднєбесної. Китайські тєлєзрітєлі, а также кулінарні експерти з усього світу гадають, яке іменно вкусне блюдо приготовить імператор Сі із московського баклана. І чи сначала його випатрає, чи з’їсть просто так, з потрохами. Рецептура китайської кухні багата всякими способами приготувань різноманітного екзотичного звер’я, а китайці в общій своїй масі не гидливі.

Хуйло же, получивши подробні інструкції від імператора Сі, полетів з Пекіна у Владівосток відкривати Первий Восточний економічний форум, де по обикновенію довго умнічав і єстєственно наговорив купу всяких дурниць. Сначала нарозказував сказки, з якими трудами його предки продвигалися на берега Тихого океану, і як потом оті пространства пробували освоїти Вітте та Столипін. Дальше Хуйло радосно признав, шо ніфіга в них освоїти не получилося, хотя правітєльство дєлає всьо возможноє, чтоб сохраніть для насєлєнія Росії Сібірь і Дальній Восток в качестве сакральних мест отбитія наказаній, каторги і ссилки. Но времена січас трудниє – поучітєльно подняв палєц Хуйло, і заявив, шо прийдеться звать на помощ іностранних колонізаторов. Для которих він готов предоставить всякі ексклюзивні возможності і преференції. Китайські дєлєгати сиділи в залі і одобрітєльно улибалися.

Виконавши інструкції імператора Сі, васал Пу змотав удочки і полетів на Алтай. На рибалку, як сообщає нам шут Піськов. І пока Хуйло облизує черв’яків та насаджує їх на гачок, американці вніматєльно наблюдають за проісходящим в світі, правильно розсудивши, шо Хуйло перед началом ГА ООН має шось десь учудить. Всі ждали, шо ескалація резонансних новостєй пойде із зони АТО, і приготовилися отреагірувать соответствующим образом. Но на цей раз Хуйло, відімо, не рискнув розигрувать порядком замусолені шестьорки ДНР і ЛНР. Поетому рішив зайти з сірійського вальта. І перекинув под Дамаск воєнну авіацію із зєльоними человечками на борту. Злопихатєлі і русофоби всього світу заінтриговано перезирнулися – нєужелі здійсниться їхня давня мрія і Хуйло обома ногами та остатками геніталій таки влізе в сирійський капкан.

Ход Хуйла не остався непоміченим, а єслі буть точним – вніманіє Обами до шулєрських махінацій Хуйла в Сирії прівлєкло його саудовське велічестово Сальман ас-Сауд (да нє оскудєєт сокровіщніца єго мудрості). В общем, шото там Обама з ас-Саудом сікретнічали в Вашингтоні, послє чого госсєкретарь Керрі сьогодні прямо спозаранку розбудив мирно спящу Печальну лошадь і зробив їй саячку. В тому смислі, шо сірійський валєт уже бита карта і витаскувать її оп’ять з рукава занятіє глупе та безнадьожне. Печальна лошадь спросонку шото там варнякала, шо ніякої російської авіації в Сирії нема, ето Башар істребітєлі наверно в воєнторзі купив і вообще російська авіація под Дамаском нужна для помощі в бомбардіровке ІГІЛа. Но Керрі довго слушать оті глупі отмазки не став, а дав понять Лаврову, шо Хуйлу лучше не мухлювать – подобні фокуси можуть плохо кончиться. І положив трубку. Лошадь вніматєльно слушала гудки, а тепер пробує дозвониться на Алтай.

Дозвониться пока не получається, Хуйло окончатєльно вошол в роль імператора Олександра ІІІ. Який любив казать, шо “пока Русскій царь на рибалке, Європа может подождать”. Потом, правда, усугубльонний алкоголізмом організм імператора не переніс желєзнодорожного крушенія, на чому зробив собі кар’єру хитрий Вітте. Которий позже віддав половину Сахаліна японцям і став графом Полусахалінським. Всій цій полоумній монархічній публіці нєістово завідує лисий дурачок із Кремля, який полтора года тому обміняв спокойне процвітающе будуще Росії на титул Хуйла Всєя Русі, Крима і треті Донбасса.

Наблюдатєльна хунта просікла, шо Хуйла зараз почнуть гемселити за Сирію, а Європа временно отвлєклася на мігрантів. Вихователька Христя Лагард з МВФ зайшла в палату до українських діток, в яких саме тиха година, але українська хунта притворилася чемно слячою. Довольна побаченим порядком вихователька з МВФ тихо причинила двері, і тут як почалося… Дітки повискакували з-під ковдр і предалися ізлюбленому занятію – почали сіпати одне одного за волосся, бити друг дружку совочками по головах та обзиватися обідними словами. Хлоп’ятка Мішо і Сєня начали даже кидаться пісочком, а хлопчик Бенчик здалеку жбурляє в обох какашками. І лише Петрик привично рахує слоненят. Тобто, голоси, які він розраховує получить на місцевих виборах, вроді це має якесь значення. Дорослі українці прислухаються до лементу, який лунає з дитсадочка і лише зітхають: коли вже ті дітки подорослішають? А главне, шо з них буде, як вони виростуть? В деяких рука тягнеться за ременем, хотя це й непедагогічно.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here