Свавілля терористів у Сартані заслуговує міжнародного трибуналу

0
167

Всі криваві терористичні акти здійснені російсько-терористичними військами в Украіні потрібно об’єднати в одну справу і долучити до міжнародного трибуналу по майлайзійському Боінгу!

Головний підсудний – путін!
Кількість жертв кривавого теракту російських військових у Сартані зросла до трьох чоловік. Маленька дівчинка втратила маму і на все життя залишиться інвалідом… Вже нема, а ні слів, а ні сліз… Скільки ще вам потрібно пролити невинної української крові, щоб вдостальнапитися, московські вурдалаки?!!!
Відповідальність за це чергове жорстоке вбивство українців цілковито лежить на організаторові кривавої бійні на Донбасі – кремлівському диктатору, путіні. Російські військові, що безперервно здійснюють обстріли наших територій, вбиваючи мирних украінських громадян, виконують виключно накази ГШ ЗС РФ, що в свою чергу виконує злочинну волю свого головнокомандувача-психопата, президента росіі.
На моє глибоке переконання, всі терористичні акти, що відбулися в Украіні від початку агресії РФ, потрібно об’єднати в одну справу і долучити до трибуналу по малайзійському Боінгу.
Нагадаю лише кілька масових вбивств за останні місяці: Волноваха, Краматорськ, Маріуполь, Донецьк, двічі Сартана та багато-багато інших. І це відбувається щодня…

Поряд з путіним на лаві підсудних мають сидіти шойгу, герасімов, лавров, інші ідеологи війни в Украіні та виконавці-ватажки російсько-терористичних банд лнр-днр! Я вірю, це обов’язково станеться.

Путін, горіти тобі в пеклі, потвора! Прийде час і ти відповідатимеш за всі свої злодіяння!

Вічна пам’ять невинно убієнним українцям та Героям, що віддають своє життя за нашу свободу.
Бог і правда з нами! Слава Украіні!

Зорян Шкіряк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here