Саакашвілі має почати з викорінення корупції в Одесі

0
69

Пишуть, що на 25 грудня Саакашвілі збирає у Києві водяне шоу (антикорупційний конгрес). Треба взяти пляшку мінеральної і сходити.

Я симпатизую Саакашвілі. Але мені не подобається, коли він маніпулює мною (і рештою юзерів).

Він звинувачує Яценюка та Авакова в корупції. Чи має він повноваження боротися з корупцією в уряді? Ні. Такі повноваження мають Генеральна прокуратура та СБУ. Чому Саакашвілі не звинувачує Шокіна та Грицака? Адже коли зростає вулична злочинність, ми не звинувачуємо злочинців, ми сваримо поліцію.

Саакашвілі не звинувачує прокуратуру та СБУ, певне тому, що тоді доведеться звинуватити й свого працедавця.

Ми розуміємо, що одеській губернатор Саакашвілі може влаштувати скандал, але не може побороти корупцію в уряді, бо не має необхідних інструментів. Натомість, він міг би побороти корупцію, скажімо, в одеській мерії. Саакашвілі має для цього всі необхідні інструменти – свого обласного прокурора, свого обласного міліціонера й свого обласного есбеушника. Чому корупція в одеській мерії не подолана?

Одеській мер Труханов – корупціонер, фальсифікатор виборів, громадянин РФ і ватник. Але одеській губернатор Саакашвілі бореться з корупцією в Києві, а не в Одесі.

Позаяк, він не справляється з обов’язками губернатора, давайте оберемо його президентом. Проте, боюся тоді він почне боротися з корупцією в Брюселі чи у Вашінгтоні, а корупціонери в українському уряді зможуть відпочити, як відпочиває нині одеський мер.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here