Руками Демчишина Банкова вчиняє переросподіл на ринку нафтопродуктів

0
61
Вчора відбулась спроба зупинки постачання нафти на Кременчуцький нафтопереробний завод.
За моєю інформацією було зупинено процес подачі нафти на Кременчуцький НПЗ за вказівки Міністра енергетики і палива Демчишина.
А сьогодні керівництво “Укртранснафти”, яке виконувало вказівку Демчишина, злякавшись масових протестів робітників Кременчуцького НПЗ, відновило постачання нафти і заявило, що зупинка постачання була пов’язана з аварією на трубопроводі. Насправді це не відповідає дійсності. Вночі нафтопровід був обстежений фахівцями і жодних пошкоджень виявлено не було.Вважаю, що вчорашні події навколо Кременчуцького НПЗ є боротьбою між олігархами за перерозподіл нафтового ринку в Україні. Ключову роль в цій олігархічній внутрішньовидовій боротьбі відіграє Міністр енергетики і палива Демчишин, який виконуючи вказівки з Банкової, сприяє перерозподілу ринку нафтопродуктів в Україні в інтересах однієї з олігархічних груп.Вважаю неприпустимим під час внутрішньовидових олігархічних розборок ставити під загрозу національну безпеку держави пов’язану з паливно-мастильними матеріалами, адже зупинка Кременчуцького НПЗ може призвести не тільки до втрати роботи мінімум трьох тисяч кременчужан, що є само по собі неприпустимим, а й до значного зростання цін на нафтопродукти: бензин, солярку, та мастила.

В зв’язку з вищевикладеним, закликаю український парламент на найближчому пленарному засіданні розглянути питання щодо відставки корупціонера Міністра енергетики і палива Демчишина, який своїм втручанням в енергетичний комплекс та ринок нафтопродуктів ставить під загрозу національну безпеку держави.

Ігор Мосійчук

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here