Путін вирішив взяти реванш за поразку Чуркіна

0
128

Доброго здоров’я, друзі!

Дєдушка в запарке, но сказать пару слов про проісходящі собитія нада. Бо люди ждуть і строго посматрюють на часи – де ж той клятий дід з сільським обзором. Осьо й обзор, не ізвольте переживать. Кохве ілі чай заварили? Чудєсно. Тоді приступаєм.

Сьогодні в Донецьку Ростовской області начинається перша фаза суда над Хуйлом Блядіміром Блядіміровичем, котрий пока шо занімає кресло презідєнта Російськой Федерації. Главна фігурантка суду Надя Савченко к бою готова, адвокати запаслися боєприпасами, мірова общественность приготовилася улюлюкать і нєгодувать. Слєдоватєлі і судді іспитують неслабий мандраж, шо нєудівітєльно. Всі вони вчора бачили в інтернеті малоприятну морду ліца Шокіна, которий бравіруя знанієм юрідічеськой фені заявив про откритіє лічно проти них слєдственних дєйствій.

Друга фаза суду над Хуйлом предполагається в Гаазі і для цього вчора в Нью-Йорку провели ціле засєданіє Совбеза ООН. Всі учасники заздалегідь розучили партітуру, виступили натхненно і засідання пройшло, красіво, як по нотах – світова общественность виступила слаженим хором, настаюючи на созданії трибуналу по збитому малазійському боїнгу. Клоун Чуркін громче всіх требував наказанія віновних, но коли діло дошло до голосування, воно от імені Росії офіціально і привселюдно наложило у штани. То єсть наклало вето, шо і требувалось доказать. Послє концерта Чуркіна гидливо морщась увели за куліси, а секретарі ООН акуратно зафіксірували оте красноречіве вето в протоколі.

Собственно говоря, Чуркін виконав те, шо від нього і ожидалося, мірова общественность довольна, но для виду страшно округляє глаза і проізносить в адрес Росії разні неприятні ругатєльства. Ето тоже часть сценарія, бо робота по созданію трибунала продолжається. Варіантов тут много – це і передача справи про збиття боїнга нєпосредственно в Гаагу, і созданіє гібридного суду на основі національного суду, например, у тій же Голландії. Таким образом, в Хуйла нарисувалося широчайше поле для маньовра і вибор предстать перед судом або в Голландії, або в Нідерландах.

Кстаті, буде ржачно потом почитать в Історії Голландії, шо ця країна когда-то, научила царя Петра їсти вилкою й ножем і впустила Московію в Європу, а через тристо год випхала її з Європи, посадивши її царя за некультурну поведінку в тюрму

В общем, пока мірові лідєри развлєкаються троллячи нещасного Чуркіна і заодно попирая честь і достоїнство презідєнта Россійской Федєрації, сам Хуйло рішив нанести по хунті удар потрясающого коварства. Він достав із шкафа Миколу Янівича Азарова, реанімірував у ньому жізнєнні процеси і приказав создать для України тєнєвоє правітєльство. Азаров послушно виполнив приказаніє Путіна і вже то там, то сям виступає з разними, унікальними по своїй глупості, заявами. Хунта в замешатєльстве і думає, шо би таке предпрінять, щоб ударить Путіна сіметрічеськи. В битві малахольних з шизофреніками свої правила і дід не здивується, єслі хунта відповість кадровою ротацією правітєльства і, например, назначить міністром оборони, например, Поплавського. А потом зловісно наблюдатиме як Хуйло подихає корчась від сміху.

Тєм временєм, лішонна чуства юмора западна воєнщина пользується удачним стєченієм обстоятєльств і енергічно освоює мільярди бюджетних средств та разрабатує все нові і нові системи вооруженій. В послєднє врем’я появилася інформація про створення на Западі оружія нового покоління, основаного на іскуственном інтєлєктє. Пока в Кремлі судорожно соображають, як Западу вдалося той іскуственний інтєлєкт создать, діда озарила страшна догадка… бля-а-а… а куди подівся Гелетей?

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко, Олега Сенцова та всіх наших полонених, помагаєм Армії і читаєм repka.club. А также читаєм уривки з книги Наді Савченко. Шоб було ясно на кого Хуйло в її ліце нарвався.

Та слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січас

Свирид Опанасович