Росія розпочинає експорт тероризму

0
108

Доброго здоров’я, друзі!

Времені в діда сьогодні небагато, роботи ж наоборот – више криші. Тому обзор буде кратким, местами з очеп’ятками, потому як пишу на бігу. Кохве і чай заварили! Отлічно. Приступаєм.

Слушанія по справі Наді Савченко ще не возобновили, суд все ще знаходиться в ступорі послє штрафного, мастєрськи пробитого адвокатом Ільйою Новіковим. І отой суд ще покуда совіщається: ” а почему собственно ми собралісь в Донєцке, а нє в Москве?”.

Пока суд да дєло, начинають вспливать інтєресні предложенія, які робилися хунті нащот обміну Наді. Оказується, Москва просила в обмін на Надю не своїх солдатіков, судьба которих нікому в Росії не інтєресна. За неї хотіли ні много ні мало сухопутний коридор з Ростова в Крим. О как! Дід не припомнить в міровій історії, шоб якісь тірарісти просили за заложніка часть тєріторії його страни.

А вообще Хуйло геть з катушок з’їхав, єслі видвигає такі предложенія. І мірова общественность має крепко задуматься, шо Хуйло всерйоз рассматрює государственний тірарізм, як вигодний бізнес. Єслі його не остановить, то так він арестує Шрьодера і Дєпардьє і потребує за їхні голови Містралі та восстановлєніє ГДР. А за голову Стівена Сігал – Аляску та ворбоннет вождя плємені сіу. Вот только шо буде, єслі китайці захватять в плєн главу Газпрома Міллєра та главу Роснєфті Сєчіна і в обмен на цих красавцев потребують собі Тюмень та всьо Приамур’я? На зибку дорожку став Хуйло, ох на зибку.

Отой Сєчін, кстаті, которий год назад з ухмилкой обіщав Хуйлові мірову ціну на нєфть болєє ста п’ятідєсяти долларов за бочку, на прошлом тижні ушол відімо в запой ввіду тяжолого положенія на нєфтяном ринке усугубльонного об’явлєнієм проти Роснєфті санкцій. Так ото вчора той Сєчін вийшов на врем’я із запоя і с тяжолой головой всівся писати Хуйлу письмо. Довго писав те письмо, обільно орошая оноє горькими сльозами. В письмі жалуясь на судьбу-злодєйку і на подлость коварних американців, просить Глубокоуважаємого і іскреннє любімого Хуйла дать Роснєфті дополнітєльні льготи, а ще лучше освободить от уплати налогов. Потому как времена трудниє. І підписавася: “Целую нєжно, Ігорь”. Отправив письмо та тяжело пошативаясь отправився на опохмел.

Хуйло, почитавши письмо Сєчіна, скрипнув зубами та висказався в адрес Обами непечатно. А добряче виматюкавшись сів писати презідєнту США подобострастну поздравітєльну тєлєграму по случаю дня його рождєнія. І прдписався: “Целую нєжно, Вова”. Отправивши тєлєграму загрустіл, вспоминая, шо на свій дєнь рождєнія він так і не дождався від Обами даже простої есемески.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here