Еволюція крокує Україною

0
69

Порошенко сьогодні підписав закон про поліцію.

Пройшов місяць, як йому його подали. Поліція вже працює, а закон тільки підписали. Що це? Виходить, ми можемо спокійно жити і без президента? А ще він сьогодні дізнався, що війна не закінчується ніяк, за його мирним планом, за три тижні. Сепаратисти продовжують стріляти і не тільки з пістолей. З цього приводу він збирає кабінет і знову надуває щоки? Чим далі все більше думаю, може дійсно парламентська республіка то вихід? Скільки ми мали президентів до сьогоднішнього дня і нічого вони не дали країні. Тільки крали. На це навіть звернули і відмітили прилюдно американці. То може Порошенко таки буде заключним етапом в історії президентства в Україні? А ми звернемо увагу на запорозьких козаків? Думаю, якщо б він зник завтра то ми б і не відмітили б це свято. Все одно жодну обіцянку вір не виконав. Тому може дійсно поміняти конституцію і звільнити себе від цього тягарю? Бо той інкубатор, в котрому вирощують наших президентів поставляє брак і не хоче приймати взад. Треба подумати на цим.

Тепер трохи про політичну погоду.
Україна. Все дуже просто, революція має початок, але не має кінця. Потихеньку в у різних областях проходять зачистки старої системи. Закарпатьська, Харківська… Еволюція крокує Україною.
АТО. Без перемін. Вони тільки в головах у Порошенко та Луценко.
Росія. Чи закінчиться колись ей дурдом або “Дом-2” під назвою Росія? Маю надію, що швидко, Путін пообіцяв посилити продуктові санкції проти росіян. Дякую йому.

Отже маємо, те що маємо, а буде те, що зробимо.

Слава Нації!
Бог нам в поміч!
Кримські татари, Ви маєте добрих лідерів. Аллаху Акбар!
Росія – а все так від тебе тхне як з болота.

 

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here