Порошенко та його вертикаль є режимом внутрішньої окупації

0
63

Друзі, сьогодні я обов`язково запалю свічку в пам’ять про голод 1932-1933 років.

Я міг би багато розповісти особисто про страждання моєї родини під час двох голодоморів 1933 та 1947, але, не буду.
Ми, націоналісти, звинувачуємо Грушевського та Виниченка через те що вони не змогли створити військо й не захистили українців від московської орди.

На сьогодні українці мають владу гіршу за Грушевського та Винниченка. Владу яка найкращих серед нас ув`язнює, катує та вбиває, владу яка заганяє українців у “котли”, владу яка безсоромно здає наші землі і бреше про великі дипломатичні перемоги, владу яка торгує з окупантом, владу яка нагороджує та повертає на посади вбивць, владу яка розкрадає бюджет і я можу ще дуже довго перераховувати злочини режиму Порошенка. Ці злочини всім відомі, проблема в тому, кого будуть звинувачувати наші нащадки?


Грушевський був істориком, Винниченко соціалістом і нема на то ради. Порошенко та вся його вертикаль є “режим внутрішньої окупації”, якщо ми не повалимо цей режим, якщо ми не збудуємо УССД то нащадки будуть абсолютно виправдано клясти нас бо в тій історичний ситуації в якій опинилась Україна, саме націоналісти мусять повернути хід історії, не допусти більше окупації, голодоморів та ГУЛАГів.


Я сьогодні запалю свічку не тільки в пам`ять про геноцид моєї Нації, нехай ця свічка як той “попіл Клааса стукає в моє серце” нагадуючи, що мій народ й до тепер в стані внутрішньої а почасти й зовнішньої окупації і саме на моє покоління, та на мене особисто покладена відповідальність за здійснення справедливої помсти і за постання УССД.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here