Політичне переслідування української партії може перетворитися на міжнародний скандал

0
67

Так сталось, що я був одним із останніх, з ким Корбан переписувався по телефону.

Останнє моє запитання до Геннадія так і залишилось без відповіді. Але я знаю, що треба робити!

Порошенко намагається знищити патріотів по одинці ціною втрати державності України. Жага до влади і збагачення захмарила йому розум. В своїх вчинках він вже перевершив свого попередника Януковича – кількість політв’язнів в країні вже рахується сотнями.

Арешт лідера партії “УКРОП” Геннадія Корбана за сфабрикованими кримінальними справами є проявом слабкості режиму Порошенка. Адже він як вогня боїться самостійних, чесних і сильних політиків, які працюють не на власну кишеню, а задля благополуччя людей і миру в Україні. Оскільки саме таких лідерів підтримує народ.

Партія “УКРОП” вдячна лідерам громадської думки та політичних партій за моральну підтримку Корбана в цій неприємній для всього суспільства ситуації. В черговий раз влада продемонсрувала неповагу до прав людини і здійснила арешт з численими порушеннями чинного законодавства.

Я працюю зараз над тим, щоб у всі компетентні міжнародні органи були направленні заяви про політичне переслідування партії “УКРОП”. З іншого боку, очевидно, що настав час діяти і більш рішуче! Приєднуйтесь!

Віталій Купрій

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here