Поклонська психічно хвора і потребує негайного обстеження

1
474

З новин довідався, що державний зрадник Наталля Поклонська (та яка була прокурором Криму, а зараз є депутатом Держдуми РФ) звернулась до Генерального прокурора Юрій Луценко з заявою про скоєння злочинів рядом українських державних діячів.

Порошенком, Турчиновим, Сергій Пашинський, Андрій Парубій, Наливайченком, Аваковим, Дмитро Ярош, Шухевичем, Тягнибоком і мною, та як вона пише «рядом інших членів злочинної організації».

Вважаю Наталлю Поклонську психічно хворою людиною. В зв’язку з чим вже завтра направлю звернення до Зураба Кекелідзе – директора російського державного наукового центру соціальної і судової психіатрії ім. В.П. Сербського, з вимогою провести примусову психіатричну експертизу Поклонської.

Враховуючи те, що Генеральна прокуратура України розслідує два кримінальні провадження відносно Поклонської, в тому числі і за державну зраду, то саме в її інтересах негайне встановлення дійсного психічного стану і відповідно осудності.

1 COMMENT

  1. современная медицина с удовольствием ошибается в диагнозе признавая доброкачественные опухоли агрессивными формами рака и с трудом лечит доброкачественные опухоли))) эти скоты в белых халатах просто разводят на деньги…РАК НЕИЗЛЕЧИМ потому, что это попытка организма сделать себя бессмертным …и эти ублюдки от ортодоксальной медицины прекрасно это знают и грабят смертельно больных людей и их родственников.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here