Підполковник Шевцов сприяє свавіллю тітушок в Чернігові

0
117

Брудні технології та відкритий підкуп виборців, успадковані від Януковича новою владою, на довиборах народного депутата в Чернігові на 205 окрузі – не можуть не турбувати.

Подонок Дурнєв, задіяний завхозом Президента Порошенка Березенком, тітушки, які намагаються підкупити і залякати виборців – це далеко не повний інструмент брудних технологій які використовуються в Чернігові. В даному випадку, мене, як народного депутата України, першого заступника голови парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, надзвичайно турбує діяльність міліції міста Чернігова під керівництвом Антона Шевцова. По суті працівники міліції не документують злочини, які відбуваються на 205-му окрузі, покривають тітушок, та сприяють пану Березенку в проведенні його брудної виборчої капманії.

Я вважаю, що це було б неможливим, як би керівником Чернігівського міського відділку міліції був не Антон Шевцов, а інший справжній український офіцер. Адже Антон Шевцов за моєю інформацією має подвійне громадянство, українське і російської федерації, його родина, яка проживає у Севастополі, має російське громадянство, а сам він водить дружбу з депутатом госдуми, російським шовіністом і Миколою Валуєвим, який голосував за анексію Криму. Після окупації Криму Антон Шевцов довгий час перебував на окупованій території, намагався вступити до російської поліції і тільки після відмови приїхав до України. Я абсолютно підтримую рішення Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо направлення до Чернігова неупередженої слідчо-оперативної групи зі столиці і спецпідрозділу, який буде забезпечувати порядок в переддень та день проведення виборів. Але вважаю що цього замало. І задля збереження спокою в Чернігові вимагаю від Міністра внутрішніх справ негайно відсторонити від виконання обов’язків начальника Чернігівського МВ УМВС підполковника міліції Антона Шевцова на час проведення виборів та підрахунку голосів. Вимагаю проведення стосовно нього службового розслідування і прийняття неупередженого, але справедливого рішення.

На фото начальник Чернігівського МВ УМВС підполковник міліції Антон Шевцов із депутатом російської госдуми Миколою Валуєвим.