Партія "Укроп" захоплює міські осередки

0
69

Без перебільшення заявляю, що вчора в Україні відбулась визначальна подія. На з’їзді політичної партії “Українське об’єднання патріотів – УКРОП” було прийнято рішення про участь в місцевих виборах на загальнодержавному рівні.

Не зважаючи на те, що нам всього 3 місяці, партія в стислий термін зареєструвала свої осередки практично у всіх областях, обласних центрах і районах, а також містах обласного значення.

Ми підібрали команди кандидатів в депутати всіх рівнів разом з кандидатами на посади сільських, селищних і міських голів. Абсолютна більшість цих людей, це нові обличчя політики: герої АТО, волонтери, учасники революції гідності, патріоти підприємці і небайдужі громадські активісти. Таким чином технічно ми готові дати бій гнилій та корумпуваній системі управління в органах місцевого самоврядування.

Адже ми рішучі, ми дієві, ми чесні і справедливі. Ми не йдемо на підкилимні домовленості з ворогами українського народу, не йдемо на компроміс з власною совістю.

Ми несемо нові стандарти в українську політику. Принцип “своїм все – опонентам закон” має бути знищений. Замість цього в політику повинна прийти відповідальність і незворотність покарання за вчинений злочин, брехню і невиконання передвиборчих обіцянок.

Вітаю всіх з новим етапом розвитку держави, з перспективою, яка вселяє надію і оптимізм. Україна понад усе!

Віталій Купрій

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here