"Парламентське перекотиполе" Артем Вітко прибився до Ігоря Кононенка

0
71

Сліпа проститутка не бачить нічого поганого у своїй професії.
(с)

Проститутки політичні теж недалекоглядні.

І закінчують вони усі однаково.

У забутті.

Готові віддаватися вже геть за безцінь.

Нікому не потрібні.

_______
Дуже не хочеться писати про це напередодні свята, але мушу, бо дістали проханнями коментувати.

Отже, щодо заяви депутата Артема Вітка.

1. Сам Вітко її, можливо, не читав. І точно не писав. У нього не той інтелектуальний рівень, щоб хоч щось написати – ця особа не здатна сформулювати жодної думки до кінця (подивіться на YouTube, кому цікаво, ефіри з ним).

Крім того, у Артема гостра залежність від алкоголю – і спирт затьмарив йому нікчемні залишки розуму і совісті. Natasha Vlaschenko, пам’ятаєш, як це животноє приперлось до тебе на ефір п’яним в хлам https://youtube.com/watch?v=-oRDrLZN-NQ

Заяву за нього написали райтери його нового хазяїна, одіозного Ігоря Кононенка. Або, можливо, райтери Олександра Третьякова і Гліба Загорія, які фінансують тушок і ганебне явище тушкоробства у парламенті (в кращих традиціях команди Януковича).

2. Тому варто виходити з логіки сутенерів, а не повії. Полягає вона у наступному: принизити і дискредитувати Радикальну партію Ляшко вустами зрадника-христопродавця Вітка. Циміс заяви у фразі про “низький рейтинг РПЛ, який опустився до 3%”. Тобто за дійсність видаються відверті дурниці – всі ж бачили результат на нещодавніх місцевих виборах – 6,7% по країні (без (!) системної рекламної кампанії і центрального штабу). В багатьох областях – суттєво вищий показник, на Чернігівщині, Рівненщині на Вінничині взагалі більше 10%.

Голова Рівненської облради і 14 голів районних ради по країні.

Фракції у 17 обласних радах.

2530 депутатів усіх рівнів.

Одначе про результат виборів – іншим разом. Просто навів кілька фактів, що свідчать про відверту брехню, озвучену тушкою Вітком.

3. Чому саме такий контент? Мета поширення цієї ахінеї – в інформпросторі показати Радикальну партію маргінальною, показати прихильникам Ляшка низький рівень підтримки і вбити в них довіри.

Задум – з точки зору наших ворогів – правильний. Виконання слабеньке – на трієчку з мінусом. Як казав класик, “унылый социализм, в который сложно поверить”.

4. Чому заява з’явилась? Штучно. За гроші. Особисто чув від кількох редакторів авторитетних видань, що їм пропонували розмістити матеріал за нормальні гроші, але вони відмовили в зв’язку з гігієнічно-медійною відразою до джинси, тим паче, чистої чорнухи.

5. Чому Вітко? По-перше, вони діють згідно логіки – начебто особа, що колись була в команді Ляшка краще знає, що там всередині, тому люди швидше повірять. По-друге, намагаються відбілити частково хоча б самого Вітка, який зганьбив себе політичною проституцією і тим, що тримається за депутатський мандат, як воша за кожуха – написав заяву про вихід з фракції РПЛ, а потім – написав заяву, даруйте за каламбур, про відкликання заяви, аби не втратити депутатство. По-третє, цинічно використовують у брудних маніпуляціях найсвятіше – паразитують на тому, що Вітко брав участь в АТО. Мовляв, солдат з фронту не може не бути чесним.

От тільки якось не в’яжується воєдино такі поняття як “офіцерська честь” і політична проституція”.

Та і самі знаєте, що на фронті роблять із зрадниками…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here