Нагорода з рук Кернеса – це моральний злочин Бориса Ложкіна

0
92

Вчора, Харківська міська рада, повністю підконтрольна Генадію Кернесу проголосувала за надання звання “Почесний громадянин Харкова” Голові адміністрації Президента Борису Ложкіну.

Так як Борис Ложкін не має жодного відношення до Харкова, а міський голова цього міста Генадій Кернес являється підсудним у справі викрадення і катувань учасників Революції Гідності, таке рішення повністю підконтрольної “Гепі” міської ради викликає масу запитань.

Якщо голова президентської адміністрації Борис Ложкін не знав, що Харківська міська рада збирається присвоїти йому звання почесного громадянина Харкова, то Кернес просто вирішив підставити високопоставленого чиновника. Якщо ж чиновник найвищого рангу знав про присвоєння такого звання то дана справа смердить політичною корупцією. Адже всім відомо що зараз Полтавський суд розглядає кримінальну справу по звинуваченню Харківського міського голови в злочинах проти Майдану.

У Голови президентської адміністрації Бориса Ложкіна невеликий вибір: якщо він чесний і принциповий політик – має відмовитись від звання почесного громадянина Харкова бо отримувати його з рук Кернеса, на яких кров Героїв Майдану, є не просто проявом політичної корупції, а моральним злочином проти Героїв Небесної Сотні та всіх постраждалих в часі Революції Гідності.