Москва намагається спровокувати українців на рішучі кроки

0
54

Чому Москва піарить Корчинського?

Чому Москва піарить Савченко? Зрештою, чому арештували директора бібліотеки? Ви не задумувались? Чи не прослідковується тут чіткий план підступного Кремля?
Коли москалі заявили, що заберуть Крим відразу стало зрозуміло – в Кремлі щось замислили. Ми свідомо не піддалися не провокативні заяви. Коли Москва спробувала розпочати конфлікт в Криму ми зрозуміли їх план і свідомо не піддалися на провокацію. Адже і дурню зрозуміло – Росії це вигідно!
Зрештою, провокації Кремля було видно на Донбасі. Проросійське населення і агенти з Росії спалювали українські прапори, піднімали повстання, організовували переворот. Ми не піддалися. Адже ми розуміємо, що нас штовхають на різкі кроки, нас хочуть показати не толерантими, фашистами, гомофобами… Перші студенти, що збиралися в групи і вирушали з саморобними гранатами протидіяти агентам Москви загинули страшною смертю. Ми зрозуміли – щось тут не чисто! Далі збивали наші гелікоптери, літаки, тисячі солдатів, добровольців, волонтерів… Ми втрималися і все таки дотрималися Мінських домовленостей, незважаючи на те, що сепаратисти ніяких домовленостей не визнали… Не раз оголошувалося перемир’я. Ціною ліпших синів України ми витримували атаки, а не стріляли у відповідь.
І все ж ворог нас не здолав! Ми перемогли! Ми голосуємо за мир! За спокій! За відведення військ…
І тут знову підлі провокації. Всі розуміють навіщо…

Олексій Середюк

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here