Могли б ви колись подумати, що у нас буде привід заздрити бразильцям?

0
107

1-го січня 2019-го року в Бразилії відбулася інавгурація новообраного президента Жаїра Болсонару.

Трохи про погляди політика. Болсонару починав свою професійну кар’єру в якості десантника, а пізніше артилериста, за часів воєнної диктатури. 
Її, “воєнну диктатуру”, завжди згадує у виключно позитивному світлі, і попри критику лівих медіа, від свого бачення історії країни ніколи не відхрещувався.

Являється різким апологетом консервативних та правих поглядів, сучасну демократію з її “цінностями” нещадно критикує, за що отримав тавро радикала та екстреміста.

Зі справжніми ж екстремістами, а саме з представниками лівих партій, ЛГБТ, феміністками та іншими закликає боротися, адже бачить в них загрозу для моральних цінностей країни та її суверенітету.

Виступає за інтенсивні праві економічні реформи (ні, ні, це не про націоналізацію та соціалочку), а про створення потужної ринкової економіки. Бразильці вже достатньо настраждалися від лівацьких експериментів, що загнали країну в пучину економічного занепаду та нестабільності. Щорічна кількість вбитих насильницьким шляхом сягає понад 60 000 людей. Це найвищий показник у світі.

З кримінальними угрупуваннями, чимало з яких мають лівацьке забарвлення, також налаштований боротися рішуче. Незабаром у криміногенні міста будуть введені спеціальні ескадрони, мета яких тотальна зачистка озброєних злочинців.

Гаслом президентських виборів 2018-го року обрав: “Бразилія понад усе, а Господь вище всіх”.

А тепер про Україну. Клоун Володимир Зеленський оголосив про намір балотуватися на посаду президента.

Могли б ви колись подумати, що у нас буде привід заздрити бразильцям?

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here