Міноборони сприяє злочинному ув'язненню Надії Савченко

0
87

Стало відомо про наявність в обвинувачувальному висновку Слідчого комітету Російської Федерації відносно Надії Савченко характеристики з останнього місця її роботи, де вказано, що як військовослужбовець Надія Савченко характеризується задовільно, не врівноважена, на зауваження не завжди реагує правильно (!).
Такими своїми діями Генпрокуратура визнає і легалізує злочинне й політичновмотивовене провадження проти військовополоненої Надії Савченко. Замість того, щоб дати гідну відсіч подібним запитам з боку органів країни-агресора, наша Генпрокуратура відсилає їм папірці непевного змісту.
Яким чином ця характеристика опинилась в матеріалах справи? В який спосіб і на яких підставах Слідчий комітет РФ звернувся до Генеральної прокуратури України, і та на його вимогу зробила запит характеристики в Міністерстві оборони?
Як народний депутат України, перший заступник голови парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, я направив запит на ім’я Генерального прокурора Віктора Шокіна із вимогою надати мені копії всіх документів і листів цієї справи, та роз’яснити на яких підставах Генеральна прокуратура вступає у відносини із Слідчим комітетом Російської Федерації

11899794_875431185866983_7045101172070198117_n

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here