Матіос натякає на причетність братів Клюєвих до замаху на Шокіна

0
88

Згідно потішних натяків Матіоса “замах” на Шокіна (не можу написати без лапок, враховуючи відомі на цей момент обставини) організували/брали участь в органнізації брати Клюєві О_о.

Тут я трохи випав в осад, бо ж учора Пинзеник підтвердив: ГПУ відкликає подання про затримання і арешт Сергія Клюєва для доопрацювання (нема такої процедури, ну та ладно, після фейлів з Корбаном опозориться більше уже не страшно). Відповідний лист отримали у комітет ще вчора вдень.

Ввечері, близько десятої, снайпер шмаляє по шторах і наступного дня воєнний прокурор радить погуглить власників приміщень, що належать “Укрпідшипнику” (єбітоньки, прокурор.радить.журналістам.погуглить.власників фірми ??)), аби особисто не озвучувати імена Клюєвих?)). тепер “клюєв” – еквівалент “волан-де-морта”?), що це за дилетантський урок драми?).

Виходить джерела в ГПУ просто завтичили вислати Клюєвим мейл чи смс штибу: “пацани, все норм, відкликаємо на доопрацювання, маєте час добазариться!” Смайлик «grin»

Або ж вислали, а Сергій Клюєв прийняв за спам прес-служби, продинамив листа, жахнув 100 грам і віддав наказ пальнуть у вікно Шокіна кулею з надписом “за брата!” для профілактики слідства?).

Незвіданні шляхи Шокінські).

Давайте, народ вимагає більше сюру в загаджений корбанівською тематикою інформпростір).

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here