Ліберали проти українських фермерів

0
137

Ліберали розпочали кампанію по дискредитації змін до Конституції України, ініційованих Ляшком.

Чесно кажучи, я цього очікував. Ліберали, які давно обслуговують інтереси транснаціональних корпорацій та агрохолдингів, розпочали кампанію по дискредитації змін до Конституції України, ініційованих залізною командою Радикальною партії Олега Ляшка по закріпленню в основному Закону країни фермерства, як аграрного устрою нашої держави.

Наразі вони не можуть виступити категорично проти, а тому закидують суспільству тези, що це чисто декларативні зміни, які нібито не несуть для українських фермерів ніякого позитиву.
Це чиста брехня. Зміни до Конституції України, які визначають фермерство, як аграрний устрій країни – це фундамент, на якому базуватиметься законодавча база розвитку фермерських господарств. Ці зміни до Конституції не дозволять за безцінь скупити українську землю транснаціональним корпораціям та агрохолдингам, і саме тому, вони не влаштовують лібералів, які давно знаходяться на утриманні перших. Адже майбутні президентські та парламентські вибори – це не просто вибори президента та народних депутатів, це битва за українську землю – найбільший скарб української нації. Кінцевою метою всіх цих потуг МВФ, та інших міжнародних глитаїв, є заволодіння українською землею, на заваді чому стоїть і стоятиме Олег Ляшко та наша Радикальна партія.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here