Команда Шокіна програє війну з дніпропетровськими політиками

0
98

Останні 24 години – зоряний час *баних лузерів.
Снайпер, який робить два постріли у “вікно Шокіна” під час наради, коли в кабінеті явно більше однієї мішені, і не влучає ні в кого – найхріновіший снайпер за всю історію. Певно ветеран Другої Світової з гвинтівкою Мосіна і то впорався б краще.

Якісь лохи, що випадково представились слідчими ГПУ/МВС, вриваються на засідання погоджувальної ради парламенти, аби тріумфально вручити повістки на допит Новінському/Королевській – і ... миттєво пройобуються після взбучки Гройсмана.

Пів тисячі силовиків, кращі кадри прокуратури – всю президентську рать кинули на місію “посадити Корбана”. У висновку – юристи останнього в суді заімєли делегатів ГПУ в усіх можливих позах. Зусиль шокінських преторіанців не вистачило навіть на обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. І кращі уми “репресивного апарату” не придумали нічого кращого, як швидко запакувати Корбана в бус та вивезти хрінзнаєкуди.

Мда, дебатувати з адвокатами лауреата премії “кращий рейдер країни” – це вам не трясти підприємців чи фальсифікувати справи на Медведчука/Поліщука. Хоч би підготувались, блять, нормально. “масштабна операція”, ага.

Тому і кажу – якась доба повних лузерів. повальна некомпетентність усіх і вся. ну ніхто нічого не може зробити правильно.

upd таке враження, аби я доручив зробити щось із вищевказаного найнещаснішому п’яничці нашої роти Юрі, супроводжуючи доручення детальною інструкцією, той би впорався краще довбойобів із правоохоронних органів.

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here