Клеймо одноразової тітушки

0
126

Діма Міраж.

Взяли за причетність до замаху на Сергій Мазур.

Були знайомі десь з 2010 по 2014.

ЦСКА Київ. Army Legion.

Пам’ятаю, що колись кудись каталися разом. Може навіть дрались в одній темі.

Трохи спілкувалися у часі зародження добробатів. Він хотів кудись вписатися, хоча зрештою нікуди не пішов. Одного разу пропонував з ним займатися “темами”, типу “комусь допомагати, комусь заважати, щось купити, щось продати”. Я відповів “ні, може колись потім”, бо розпочиналися набагато цікавіші події.

Сьогодні ж у черговий раз бачу знайоме обличчя з хуліганських, правих чи навколоправих тусовок за гратами.

Ще є знайомі, друзі, швидше колишні, з тих самих сфер, про кого трапляються тільки плітки або новини у стилі “Пам’ятаєш такого? Так от”. Хтось у розшуку, хтось просто зник чи й зник назавжди, когось взяли, когось вальнули.

А в часи наших знайомств такими популярними були футболки типу white criminal, outlaw чи ще якісь. Покоління ж приходило у навколофутбол, не встигнувши на 90-і. Десь у глибині душі люди сприймали серіал “Бригада” серйозно. Відео про “Арійське братство” з Америки усі додавали собі у ВК.

Романтика. Бандити. Неформальні фанатські групи звісно не складалися з випускників інститутів шляхетних панянок. Якась кримінальна романтика плекалась. Хтось сприйняв її занадто серйозно.

Насправді таке життя виглядало зовсім по-іншому. Тітушки, рейдерство, барижити легкими наркотиками, побити невідомо кого, може навіть вбити.

І зрештою не вайт крімінал та успіх, а розшук, зникнення, часом назавжди, клеймо одноразової тітушки.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here