Італійська держава готова розглядати екстрадицію "Марадони" виключно як кримінального злочинця

0
388

Декілька зауважень і висновків зроблених мною після вчорашньої зустрічі в суді Генуї з прокурором який представляє Італійську державу у справі по екстрадицію Ігоря Маркова – “Марадони”.

1. Українська держава в особі Мін’юсту має негайно бажано протягом чотирьох днів призначити свого офіційного представника у справу по екстрадиції військового злочинця і українофоба Ігоря Маркова. Якщо цього не зробити то захист Маркова (найкращий адвокат Генуї) з легкістю доб’ється спочатку звільнення “Марадони” а потім і відмови у екстрадиції.

2. Українські правоохоронні органи мать якнайшвидше направити до Інтерполу матеріали по іншим кримінальним злочинам вчиненим Марковим на території України. До речі згідно італійського законодавства роки поки Ігор Марков користувався депутатською недоторканістю в термін давності не враховуються.

3. Треба припинити підігрувати Кремлю і самому Маркову вказуючи на якусь політичну складову у цій справі. Італійська держава готова розглядати екстрадицію “Марадони” виключно як кримінального злочинця.

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here