Існує усний наказ на виведення військ

0
83

Цими днями Президент України Петро Порошенко заявив, що буде підписана угода про створення 30-км зони до якої входять Маріуполь, Артемівськ та багато інших стратегічно важливих міст.

За отриманими даними добровольчі батальйони «Донбас» і «Кривбас», та полк «Азов» станом на зараз виведені із Широкино, і вже сьогодні вночі по Широкіному працювали АГС та крупнокаліберна зброя.
Це викликало обурення в громади прифронтових територій і народних депутатів. Фракція Радикальної партії Олега Ляшка навіть звернулась до Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана з проханням ініціювати позачергову сесію парламенту. Після цього Президент Порошенко уточнив, що відведення стосується лише зброї, і ніхто не збирається виводити людський склад ЗСУ і добровольчих формувань.
Проте отримані нами новини з фронту свідчать про існування усного наказу про їх виведення. Чи відомо Президенту Порошенко про існування, і головне виконання, такого усного наказу Генерального штабу АТО? Чи це умисно робиться за його відому і попуску?

Фракція Радикальної партії вимагає скасування цього ганебного наказу про виведення військового контингенту і здачу українських територій ворогу. Ми підтримуємо жителів прифронтових міст і селищ, та наших військових, що не бажають помирати в нерівному бою, без права захисту.

Ігор Мосійчук