Горе тим, хто нині завинив перед Україною

0
111

У зв’язку із подіями цієї ночі, коли ЗСУ за наказом зверху учинили спробу роззброїти бійців «Добровольчого Українського Корпусу» Правого Сектора – зараз відбувається масштабний пікет Адміністрації Президента. Кілька сотень людей, серед який бійці «ДУК», представники Правого Сектору, громадські активісти – вимагають щоб до них вийшов представник Президента і дав пояснення, щодо цих подій, які на їх думку є або умисною диверсією, або провокацією.

Сьогодні вранці речник Генштабу АТО у своєму коментарі інциденту із протиставленням ЗСУ – «ДУК» зазначив, що: «В Дніпропетровській області проходять навчальні операції ЗСУ, і все що там відбувається – відбувається в рамках цих навчань». Які саме навчання розуміють під собою роззброєння добровольчих формувань – він не уточнив.

З цієї невдалої спроби пояснити такі ганебні дії «навчаннями» стає зрозуміло, що ні ініціатори, ні виконавці провокації не уявляють як тепер «відмазатись», і жалюгідно дають ідіотські коментарі, в надії що громадськість це проковтне.

Проте а ні бійці «Добровольчого Українського Корпусу» Правого Сектора, а ні громадськість, не бажають щоб їх тримали за дурнів. Революція Гідності задала високу планку Правди і Честі, коли ті хто на фронті ризикують власним життям за Україну мають привілейоване право вимагати пояснення з чиновників усіх рангів, і в тому числі з слуги народу – Президента. Це право вони омили кров’ю. І жоден тиловий щур, жоден зрадник і провокатор не повинні уникнути покарання за свої дії. Патріоти і захисники України мають право суду над зрадниками і ворогами, незалежно від того чи ці вороги по іншу сторону фронтової лінії, чи в тилу, позаду – в Адміністрації Президента.

Недалекоглядність і нахабність зачиншиків цієї провокації із роззброєнням бійців «ДУК» ПС, може призвести до критичних для них наслідків. Терпіння наразі перестає бути чеснотою і вже дуже скоро фронтовики почнуть зачищати владні кабінети. І горе тим, хто нині завинив перед Україною.