Холодний душ для Леді Ю

0
121

Череда перемог Віталія Кличка на професійному рингу, яка давала надію змученим киянам обравшим останнього в мери, закінчилася позорною поразкою, та великими розчаруваннями. Виявилось, що принциповий у боксі, у житті Віталій виявився як усі: звичайний чиновник, що погряз у брудних схемах мегаполісу. Здобутки Кличка не залишають йому шансів знову стати мером на виборах, що наближуються, хіба що займе почесне місце поряд з Сан Саничом у якості депутата Київради.

Вже восени, ми, безсумнівно, отримаємо нового мера, тому нещодавня заява одно з нардепів. що ним може стати Юлія Володимирівна Тимошенко спонукає кров швидше бігати по венах.

Уява малює елегантну мільярдерку в туфлях від “Луї Віттон”, які нещадно топчуть пилюку незаконних забудов. В «Годині з мером», Тимошенко буде слухати старчеські маразми якогось навіженого киянина, посміхатись, та обіцяти взяти ситуацію під особистий контроль. Жорсткі засідання з головами районів, де Юля буде принципово розв’язувати вузли прорваних водоводів та боротись з незаконними МАФами. Можливо навіть зробить декілька виїздів на велосипеді, у лосинах та бандані – традиційний піар-рейд останніх очільників міста.

Змогли уявити, чи щось заважає? Чи не закоротка «спідничка» Київської мерії для такої поважної особи?

Звичайно у Києві розігнатись ще є де. Розбудувати Биківнянський та Білічанський ліси, вкотре реконструювати Майдан та Хрещатик, да врешті решт проштовхнути новий Генплан – все це дасть непогану надбавку до мерської зарплатні, аби тільки офшори встигали обробляти отримані кошти.

Дуже привабливо. Але не для Леді Ю.

Інша справа, після затишшя реабілітаціонно-очищувального періоду, на тлі невдач сьогоднішньої влади, з’явитись «на білому коні» на позачергових виборах президента України. Рівень, народна любов, та можливість сповна розрахуватися з минулими образниками. Що б не робила Леді Ю на посаді президента, в очах українців вона буде сприйматись та виглядати в рази краще за Порошенка.

Тепер питання: Чи зважиться Тимошенко на “холодний душ” Київської мерії, ризикуючи набути стандартної слави Черновецкого-Кличка ?

Маю дуже великі сумніви. Скоріш за все, киянам вкотре пудрять мозок, а схожі заяви мають на меті підігріти обстановку, та дати змогу завести у Київраду команду «Батьківщини». Як то кажуть – ближче до тіла.

Роман Засуха


211423_1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here