Генадій Москаль оббріхав "Правий сектор"

0
73

Ось повідомлення з його офіційного сайту:

“У Дніпропетровській області в аварії загинули двоє представників “Правого сектору”, що брали участь у подіях 11 липня на Закарпатті

У ДТП, яке сталося з вини “ПС”, також загинули двоє військових Збройних сил України.

8 вересня о 5.45 ранку в Покровському районі Дніпропетровської області поблизу бази “Правого сектору” сталася аварія, в результаті якої загинули кілька чоловік. Легковик із представниками “Правого сектору”, котрі, як встановила подальша експертиза, були в нетверезому стані, врізався у військовий автомобіль з бійцями військової частини 1402. У результаті аварії двоє військовослужбовців в.ч. 1402 загинули на місці. Крім них на місці загинув один представник “Правого сектору”, а ще один отримав важкі травми. Як з’ясувалося згодом, обидва представники “ПС” брали участь у подіях 11 липня в Мукачеві й переховувалися в Дніпропетровській області від правоохоронців.
Нагадаємо, що бойові дії в Дніпропетровській області не ведуться й ніколи не велися. Загиблого представника “ПС” поховали, як невідомого, а травмованого доставили в Дніпропетровську обласну лікарню ім.І.Мечникова, де він знаходився під вигаданим прізвищем, як мешканець Рівненської області. Сьогодні, 14 вересня, він помер від отриманих під час аварії травм. Прізвище померлого Копосович Роман, 1989 року народження, мешкав він у с.Збини Воловецького району Закарпатської області. Встановленням особи іншого представника “ПС”, що загинув у ДТП й похований, як невідомий, займаються силові структури”.

http://moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1959

А ось як все було насправді. Пише начмед ДУК Яна Зінкевич, керівник “Госпітальєрів”, кавалер ордену “Народний герой України” і просто людина, чий авторитет у колах фронтовиків і далеко за межами фронту – точно вищий, ніж авторитет усіх чиновників, разом узятих. Перепрошую у читачів за надмірну емоційність Яниного тексту – розумію і поділяю її емоції. Також Яна виклала фото з місця аварії, які повністю спростовують версію Г.Москаля.

“ПРОШУ РЕПОСТУ! Вибачте за мати.
Але яке на…й з вини ПС?
Наші хлопці на Т-4, вояки на уазіку. І рвонули машини через бензин в уазіку [мається на увазі пальне, яке перевозили армійці – О.Б.].
З чого робили експертизу?! З обвугленого тіла нашого побратима?! Якого ще місяць будуть ховати і робити екпертизи ДНК (ви хоча б інфу перевіряли – він не похований, і похований буде нескоро. Перш ніж п…діти – перевіряти треба)!
Правосєкі настільки круті, що уже вміють боком врізатися в інші авто. Ну да, ну да.
Наші хлопці померли, і померли не по своїй дурості чи вині. А ви навіть у цьому намагаєтесь виставити нас якомога більшими г…нюками.
Ви – ср…ні мудаки”.

Олена Білозерська

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here