Cварку Саакашвілі з Аваковим спровокував президент

0
62

Тут радіють реакції президента на сварку Саакашвілі з Аваковим.

Нібито його фейспалм і закрите руками обличчя – єдина нормальна реакція на подібний скандал з усіх присутніх на раді).
Не знаю кому як, але в моєму розуміння головнокомандуючий кризової держави під час убогої сварки чиновників першої величини, на засіданні важливого для країни колегіального органу, не має ховати обличчя за долонями взагалі.

Він мав не дати конфлікту розгорітись узагалі, задавити його в зародку, а не смикати Авакова сором’язливо-ввічливим “арсен борисович, можно без матов?”. Порошенко ж 4 хвилини толерував цю мазафаку, перемішуючи крики Авакова/Саакашвілі тихими закликами на кшталт “я вас прошу”.

Ніхто не каже, що наведення порядку мало відбутись як це заведено в армії: ударом кулака взводного/ротного/комбата по столу з риком “закрийте роти, блт!”.
(хоча останнім часом я зрозумів – почасти це є найдієвішим способом встановлення тиші й концентрації уваги особового складу. Більше того: якщо командир дозволяє подібні срачі поміж підлеглих у своїй присутності – його авторитет непоправно падає, він втрачає контроль над ситуацією і це всі підсвідомо розуміють. коли говорить командир – всі інші мовчать).
Президент або банально не має впливу на героїв останніх двох днів (нє вєрю), або ж свідомо дав цьому статись, плануючи на скандалі отримати перевагу над прем’єром. Майте це на увазі, жахаючись безкультурності чиновників з вершини харчого ланцюга

Тим більше злить, що Порошенко закрив засідання ради реформ тільки тому, що не зміг взяти ситуацію під контроль і розвести мушкетерів по кутках
Якщо робота держ. органів зриватиметься через кожну словесну дуель їх учасників – далеко не заїдемо.

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here