Через несанкціоновані реклами міський бюджет втрачає мільйони гривень

0
94

Мер підтримав моє звернення і запропонував Вавришу звільнитись за власним бажанням

На засіданні Антикорупційної ради не стрималась після “душещипающего” виступу заступника директора Департаменту містобудування та архітектури про те, що він ні сном, ні духом про те, що коїться на столичному ринку зовнішньої реклами і заявила, що ініціюватиму службове розслідування щодо корупційних зловживань цього чиновника, а також агітуватиму інших колег-депутатів порушитипитання про відповідність цього чиновника займаній посаді.

Те, що сьогодні коїться в Києві з нелегальною рекламою, ні в які рамки не лізе. Ні для кого секрет (крім Вавриша, я так зрозуміла), що через несанкціоновані рекламні конструкції міський бюджет втрачає мільйони гривень.
Більше того, жодним чином профільний депаратамент на це не реагує. Крім нікому не потрібних відписок. Саама таких маю з десяток.
Маю конкретні приклади. Про що сьогодні заявила в присутності Вавриша.
Але він лише руками розводив і розповідав про маленьку зарплату інспекторів і що вони не справляються.
Сьогодні кияни собою підмінили і сам депарамент і КП “Київрекламу” – люди вже давно роблять їхнь роботу, очищаючи столицю від того рекламного бруду, яким Київ перенасичений.
Не зміг чиновник пояснити і той факт (мер особисто йому про це сказав), що в Києві лише одна фірма (“Алегро”) монополізувала 70 відсотків рекламного ринку і це при тому, що дозвіл отримати не так то й легко. Втім, пояснити це Вавриш теж не зміг.
Як результат – міський голова запропонував Вавришу написати заяву про звільнення.
Чекаємо на результат!

Рена Назарова