Боровик не знає бюджет мерської кампанії

0
67

Кандидати на місцевих виборах наскільки повх*ївали, що повністю віддають на відкуп спонсорам бухгалтерію своєї кампанії, лишаючи за собою право виключно сяяти на трибунах та етерах).

Наприклад Береза і Боровик).

Саша елементарно не знаю бюджет мерської кампанії – навіть найбільших інвесторів своєї кар’єри:

“Я не знаю, кто именно финансировал мою избирательную кампанию – когда ко мне подходили бизнесмены и предлагали свою помощь, я сразу же отправлял их к нашему штабному аудитору, и потом даже не интересовался, пришли какие-то деньги, как много пришло, от кого именно и так далее.
…. Всеми финансовыми вопросами занимался аудитор, которому я полностью доверяю, и я действительно понятия не имею, кто именно меня поддержал, знаю лишь, что это были в основном представители среднего бизнеса”. (інтерв’ю Milan Lelich:http://focus.ua/country/339646/).

Така феєрична наївність після року в українській політиці). Боровик хвалиться підтримкою середнього класу, в той час як це виглядає елементарним недбальством та безвідповідальністю кандидата.

Але це дрібниця у порівнянні з Бориславом Березою, який обурюється існуванням “комсомольської правди” (https://twitter.com/fatalist_ua/status/661192518881714176) і грозиться депутатським запитом добитись виконання декомунізаційних законів – у той час як його штаб оплатив кілька тон політ. реклами у цьому виданні Смайлик «grin».

Тож я і кажу – кандидати облінились і геть повхуївали, а це ж перший ешелон політиків).

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here