Багато сторін зацікавлені в ліквідації заблокованих в горах бійців "Правого Сектору"

0
79

Мене надзвичайно дивує позиція двох колег по парламенту – народних депутатів Віктора Балоги і Сергія Капліна.

Віктор Балога знаходить час спілкуватись з телеканалами, писати і поширювати в інтернеті коментарі, і в той же час “морозиться” від зустрічі з ТСК по Мукачево. У якої до нього є надзвичайно багато питань.

Сергій Каплін, член ТСК по подіям в Мукачево, на Закарпаття не поїхав, як на мене в суть того що відбулось і відбувається не вник, а вже на дружньому йому телеканала Інтер роздає політичні оцінки учасникам конфлікту.

Вважаю, що Сергію Капліну для кращого розуміння на ситуації на Закарпатті і події що мали місце в Мукачево 11 липня, краще приєднатись до колег по ТСК. А Віктору Балозі, для того щоб його ніхто ні в чому не звинучачував, принаймні голослівно, бажано було б все ж таки поспілкуватись з тимчасової слідчою комісією парламенту.

ТСК завтра ще працюватиме на Закарпатті, а в середу об 11 годині проведе своє засідання в приміщенні парламентського комітету законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності за адресою вул. Садова, 3а, 7 поверх, де буде підготовлено проміжний звіт.

Вважаю самим головним зараз врятувати життя бійцям “Правого Сектору” Закарпаття, так як на думку членів комісії існує занадто багато сторін зацікавлених в їхній ліквідації. Кожен член ТСК, присутній зараз на Закарпатті, готовий гарантувати заблокованим в горах бійцям “Правого Сектору” безпеку, збереження життя і справедливе розслідування, яке контролюватиме український парламент через слідчу комісію.

Ігор Мосійчук