Ахметов намагається повернути монополію на Київенерго

0
69

Монополія – зло.

А Київенерго – яскравий прояв монополії, ще й Ахметов власник. Центр обслуговування клієнтів Оболонського района – центр тортур для людини зі здоровою психікою. По-перше, працює непропорційно мала кількість спеціалістів на купу відвідувачів. Електронна черга рухається не за порядком, а за принципом випадкових цифр. В результаті – постійні сварки, лайки і “порошенковінават”.
По-друге, “жива” черга на здачу документів з оформлення лічильників тепла… Це окрема розмова. В черзі між людьми ходить адміністраторка, після спілкування з якою виявляється, що перелік документів на сайті і на місці відрізняється. Адміністраторка не може пояснити чому таке сталось і суворо радить дотримуватися переліку з її папірця – бланку заяви на укладення угоди щодо тепло- і гарячого водопостачання, якого на сайті немає взагалі. Дві третини черги псу під хвіст, їду додому, збираю додаткові папери, приводжу відстоюю в черзі знову… Не потрібні. Вони були не потрібні, адже перелік на сайті – вичерпний. Той пакет, який я приніс спочатку, взяли без проблем. Тепер треба чекати відповіді, але то може бути окрема історія.
Тільки монопольне становище Київенерго є причиною, чому ця приватизована компанія не може облаштувати зручності для подання документів в електронній формі для укладання двосторонньої (!) угоди. Їм просто байдуже. Прошу Владислав Турець Georgiy YasinskiyСагайдак Илья підняти питання якості обслуговування клієнтів Київенерго на сесії нової Київради. А я поговорю з колегами в ВР про негайне продовження роботи над анти
монопольним законодавством. Перший пакет, ухвалений минулого тижня, є недостатнім для боротьби зі свавіллям монополістів на кшалт Ахметова.

Володимир Ар’єв

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here