Добкін намагається запустити інформаційну кампанію проти своїх ідеологічних ворогів

0
86

Дід щиро і від усього серця вітає Добкіна з чудесним спасінням.

Впредь може святкувати 18 листопада в качестве свого другого дня рождєнія. Правда, воно саме, в силу врождьонного скудоумія, так і не поняло яка опасность над ним пронеслася. Пока пронеслася. Бо Допа потом здуру ляпнув, шо той «мужик бухой был».

Сообщаю Допі і всім, хто інтересується, шо Олександр Кравчук к ніколи в житті не пив і не курив. Завжди вів і веде ісключітєльно здоровий образ жізні, шо даже по дідовим міркам ізлішество. Бо дід іногда може собі в хорошій компанії, по хорошому поводу та під смачний харч і чарку-другу. Сашко Кравчук – ніколи.

Нащот того, якої опасності учора чудом ізбежав Допа – це так якби він стояв на залізничних путях і в послідню секунду відійшов, а по путях на огромній скорості пронеслася електричка. Сашко Кравчук – майстер бойових мистецтв, здатний сам-один віддухопелити десяток Добкіних разом із їхніми охранніками. Це не шутка і не преувеліченіє. Пузатий Добкін чи не вдвічі більший за Сашка, але Сашко – це концентрат чистих м’язів. Він – фантастично сильна людина і слово «фантастично» нічуть не перебільшення. Ще й десятки років активно займається всякими восточними єдиноборствами.

Дід вже бачить, як враги Сашка Кравчука, яким не вдасться представити його п’яницею, попробують розкручувати тему необразованого тупого люмпена. Отим врагам сообщаю, шо в Сашка Кравчука дві вищі світи – історична і юридична. Дипломи не куплені. Кравчук висококласний юрист-професіонал, але в державі, де панує «кривосудіє», у чесних юристів часто чешуться кулаки. А у Сашка кулаки нівроку. І за рівнем освіченості Допа і іже з ним і до Сашкового коліна не дотягують і ніколи не дотягнуться.

Для доповнення образу реального Олександра Кравчука, а також для упреждєнія возможних інсинуацій навколо його імені, сообщаю інтересующимся, шо він взірцевий сім’янин і турботливий батько трьох чарівних донечок. Дружина Сашка – талановита майстриня, яка спеціалізується на авторських ляльках. А маючи чоловіком такого завзятого вічного революціонера завжди виступає його надійним і затишним тилом. Загалом родина Кравчуків, якби про них зняли правдивий фільм, могла би на десятиліття стати зразком щасливого родинного життя і подружної вірності. Таким чином, і з морального боку Олександр Кравчук для возможних нападок абсолютно нєуязвім.

Я не співаю Сашкові дифірамбів, в нього є і свої особливі риси. Серед них – неймовірно загострене почуття справедливості. Якщо Сашко бачить несправедливість, його не зупинить і дивізія беркуту. Тому так часто він встряє в різні бійки, а часом і сам ходить із синцями. Сашко за духом своїм – народний месник. Якого гостро болить будь-яка образа, завдана простим людям. З того ж тіста, як і Сашко, були Устим Кармелюк та Олекса Довбуш. З усіма їхніми шляхетними рисами, і з усіма притаманними цьому типу людей вадами.

Дід в реальному житті знайомий із Олександром Кравчуком, тому сразу попереджаю – будь які спроби нападок на нього, вважатиму випадами проти себе особисто. З усіма витєкающими тяжолими послєдствіями.

Свирид Опанасович

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here