Перші заяви заступника Шокіна вражають

0
86

Вчора корупційний змій, Генеральна прокуратура України, частково змінив свою шкір: замість подавшого у відставку першого заступника Генпрокурора Гузиря, був призначений новий перший заступник Генерального прокурора Юрій Севрук.

Як на мене, то після призначення йому краще було б мовчати. Бо сьогоднішні його заяви м’яко кажучи не дають впевненість в тому, що Генпрокуратура навіть не просто не планує, а навіть не збирається змінюватись.

Судіть самі:

Перший заступник Генерального прокурора Юрій Севрук заявив, що не потрапляє під люстрацію так як в часі Революції Гідності не очолював а ні районну, а ні обласну прокуратуру, а просто працював в Генеральній прокуратурі. Можна подумати, що ГПУ не має жодного відношення до становлення кривавого режиму Януковича. І всі, хто працював під безпосереднім керівництвом злодія Пшонки не заслуговують на люстрацію.

Перший заступник генпрокурора Юрій Севрук заявляє, що займається реформування органів прокуратури з 2007 року. Вся країна бачить «успіхи» цієї реформи. Дореформувались до того, що в прокуратурі корупціонер корупціонером поганяє і на корупціонері їде. Чи пан Севрук не розуміє, що люди бачать статки прокурорів всіх рівнів, що не просто перевищують їх заробітну плату, а є прямим доказом суцільної корупції в цьому відомстві?

Ну і нарешті, перший заступник Генпрокурора Юрій Севрук сьогодні пояснив суспільству навіщо його призначили. Він заявив, що кримінальне провадження про узурпацію влади Януковичем, до якого причетні шестеро суддів Конституційного суду – не завадить їм об’єктивно розглянути зміни до Конституції, які передбачають особливий статус Донбасу. Переконаний, що в об’єктивності цих суддів впевнений тільки Президент Порошенко, Генпрокурор Шокін, його перший заступник Юрій Севрук та інші холуї з цієї команди.

Ігор Мосійчук