Росії більше нічого пропонувати своїм західним опонентам

0
77

Доброго ранку, друзі!

Надворі п’ятниця насиченого собитіями тижня, можна перевести дихання. Не забуваючи, що марафон продовжується і до фінішу ще далеко. Тож тримаєм рівний темп, не впадаючи ні в паніку, ні в ейфорію.

Сьогодні рік трагедії малазійського боїнга. Рік тому перепугане Хуйло звонило Обамі і картинно вставало у минуті молчанія. Питаясь убідить мірове сообщество, что оно здєсь ні при чом. Мірове сообщество прямих обвінєній Хуйлу тоді не видвинуло, но потребувало нємедлєнно убраться з Донбаса. Хуйло з Донбаса не убрався, но став значітєльно осторожнєє. І в мирних шахтьорів та трактористів так і не появилися фронтова авіація та ракетні войська стратегічного призначення. Щоб цього не сталося, 298 пасажирів малазійського лайнера заплатили своїми життями. Вічна їм пам’ять.

Однако Хуйло продовжив іграться в войнушку, хотя огранічується в основному танчиками. І більше для того, щоб заставить уважаємого Петра Алєксєєвича прийнять отдєльні райони Донбаса обратно в Україну на особих правах. Уважаємий Пйотр Алєксєєвич шулєрські правила ігри знає харашо і дєйствує соответственно. Вчора він продавив через Верховне шапіто ізменєнія в Конституцію, весь світ доволєн і рукоплєщет хитрому Петру Алєксєєвичу. Недовольні як всігда Хуйло і діпутат Ляшко.

А причин у Хуйла буть недовольним предостаточно. І діло даже не в Конституції України ілі в судьбе Новососії, на яку Хуйлу ізначально було начхать. Намного важнєє то, шо Хуйло больше года б’ється головой об западну стєнку і ніяк не може пробиться до света в конце тунеля. Вездє железобетон і прочна арматура. Конкретно це значить, що всі неоднократні подковйорні предложенія Хуйла хунтою і Западом отвергаються. Послєдоватєльно і брезгліво.

Тайні предложенія Хуйла Америці нєсомнєнно були. Дід цілком допускає, шо больне сознаніє Хуйла могло родить фантастичний прожект якогото обмена, тіпа України на Іран. Но такі прожекти могли бути всерйоз сприйняті лише кремльовськими політологами і українськими журналістами із солідних ізданій. Однако, Обама, хвалити Бога, українські солідні ізданія не читає, тому над предложеніями Хуйла просто поржав. А потом грязно іспользовав временну покладістость Хуйла для швидкого рішення іранськой ядєрной проблеми. Дурне Хуйло, коли поняло, шо обмена не буде, начало рипаться і трепихаться, угрожая начать поставки Тегерану С300. Шо привело лише до озлобленості Ізраїля і дальнєйшого остєрвенєнія Саудовської Аравії та всього суннітського світу. Тепер Хуйло з Печальною лошаддю стараються не дивитися друг на друга, щоб не вспоминать общий позор і уніженіє, яке вони пережили, питаясь осуществить іранський прожект. Хотя, дід не ісключає, шо вони так нічого і не поняли. Кроме того, шо попитка обмена провалилася.

Таким образом, в світі не осталося равнозначних проблем, які Хуйло міг би даже гіпотетично предложить Западу в обмен на приятную жизнь і спокойную старость. Впереді вполнє конкретно замаячили очертанія трибунала в Гаазі, ілі дворцового переворота, сопряжонного з мучітєльной смертью від засунутого в сраку отравлєного лома. У Хуйла маса фобій і всі вони зараз будоражать його больне сознаніє та сняться йому сумними подмосковними ночами. Шо же дєлать? – в котрий раз вопрошає Хуйло і не находить ответа. Шо собирається дєлать Хуйло інтересує также і діда.

Намйок на ответ ми знаходимо у вчорашньому воплі уважаємого Петра Алєксєєвича, який підняв шум і гам нащот возможності вторгнення Хуйла в Україну. Бо про це свідчать дані розвідки і всьо такоє. Який вивод має зробити неупереджена сільська аналітіка з цього вопля? Для цього сільська аналітіка має учитувати особенності психологічних патологій московського пацієнта.

Ми добре знаємо, що наш общий пацієнт має дурну привичку всігда нагнітать угрозу перед тим, як здєлать якето очередне подковйорне предложеніє. Так шо послє даних розвідки про концентрацію російських войск уважаємому Петру Алєксєєвичу слід ождати нове предложеніе від Хуйла, яке скоріше за все прийде неофіціальними путями.

Яким може бути це предложеніє? Дід постоянно моніторить пресу і отмічає, що останніми днями появилися слухи, шо Хуйло готов откупиться дєньгами. Називається даже цена – 100 мільярдов долларов, скидка на газ і повний виход із Донбаса. Взамен хунта має признать Крим російським і уговорить Запад знять санкції. Правда ето ілі нєт, ми не знаєм. Но ми вже харашо знаєм Хуйла і дід би такої версії не ісключав. Хуйло любить бабло і іскреннє вірить в його непрошибаєму силу, так шо вполнє може здєлать ставку на меркантильность уважаємого Петра Алєксєєвича. Но шото дідові підказує, шо реалістичность цього прожекту нічуть не більша, ніж ідєя обміна України на Іран. Тєм болєє, шо по странному стєченію обстоятєльств доллари печатають не в Москві. Спокойно наблюдаєм.

Все, времені в діда більше нема. Дєньгі канєшно субстанція не всесильна, но достаточно важна, тому дідові треба ще і попрацювати. Всім крепкого здоров’я та матеріального благополуччя.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко, Олега Сенцова і всіх наших полонених, помагаєм Армії та читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січас.

Свирид Опанасович