1 грудня 2013 року Яценюк і Порошенко зберегли режим Януковича від загибелі

0
84

У сьогоднішню річницю подій 1 грудня 2013 року стало очевидним хто зберіг режим Януковича в той день.

Після побиття студентів на Майдані, розлючені українці масово вийшли у центр столиці. Однак, кишенькова опозиція олігархів воліла згасити революційний запал молоді. Нагадаю, що спочатку наші хотіли захопити КМДА. На охорону об’єкту виставили заледве десяток ВВшників. Однак, перед ними вибіг Яценюк, який почав верещати, що це провокація, і захоплювати КМДА не можна. Нагадаю, це приміщення революціонери зайняли згодом без участі Яйценія.

Коли Яценюк і усі його гавкали збили настрій народу, революціонери перебралися на Банкову, і почали тиснути на рідкі лави тих же ВВшників, які тоді стояли в охороні АП. Їх фактично притиснули до входу в будівлю, однак, за “дивним збігом обставин” саме там пробігав олігарх Петро Порошенко зі своєю свитою і сином Олексієм. Як говорять учасники подій, вони почали “бикувати” на революційну молодь, за що почали отримувати стусанів, а згодом, коли стало зрозуміло, що Порошенко захищає режим Януковича, і йому почали скандувати відому кричалку “Ану-ка, давай-ка..” – Порошенко сказав його відому цитату одному з керівників ультрасів: “якщо ти звідси не забереш своїх людей – я дам команду беркуту”. І дав команду. Порошенко втік від АП, а беркут почав кидати гранати у протестувальників.

Хто тоді не зрозумів що сталося, нагадаю білоруський сценарій, якого чітко дотримувалися “лідери сцени” на українському Майдані: очолити революційний рух, а потім здати усіх активістів псам режиму. Найкраще це вийшло в Білорусі у 2010 році.

Тоді революційній молоді вдалося захопити центр Мінська, і вони вже майже захопили адміністрацію диктатора-Лукашенка. Однак, на їхньому шляху тоді ставав не ОМОН, а дядьки з “Народного Фронту” (так само, як і в нас Яценюк та Порошенко), які говорили: “Давайте, ми не будемо сьогодні воювати, а проведемо рішучий мітинг, на якому приймемо безкомпромісну резолюцію. А через тиждень зберемо ще один мітинг”. І на кожен черговий мітинг приходило все менше людей.

Згодом усіх активістів пересаджали до в’язниць, а дядьки з “опозиції” продовжують “випускати пару” революційної молоді “рішучими заявами”. Так би було і в нас, якби молодь слухалась у всьому “лідерів сцени”. Згадайте як Найєм та Гриценко з Парубієм анонсували розпуск майдану і його збір навесні 2014 року…

А сьогодні стало відомо, що ГПУ ініціював притягнення “провокаторів” 1 грудня до відповідальності. Ви гадаєте, що притягнуть мусорів, які били журналістів і кидали гранати? Я впевнений, що цього не буде.

(На фото – розгін революційної молоді у Мінську в 2010 році після того, як їх злили лідери з “Народного фронту”)
Мінськ 2010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here