Усіх вітаю зі святом Святого Грейдера

0
74

Слава Ісусу Христу!
Друзі, сьогодні – Свято Грейдера! Якщо хто забувся, нагадую і вітаю Смайлик «smile»!!!
Пригадалось, як ми на Банковій кидали бруківку, полетіли перші коктейлі, тобто, починалась справжня революція. Але що зробили “лідери сцени”? Правильно, звинуватили нас в нетолерантності, назвали агентами й провокатарами. І лідерів підтримала хіба не більшість “євромайданівців”.
Колись у січні 2011 року ми утворили КВП і взяли на себе відповідальність за визволення політичних, відповідно ми ж і визначали, хто є справжнім політ`язнем в Україні, а хто не є. Нас звинувачували у всіх смертних гріхах. “Які патріотівці політв`язні?”, – кричали люди, – “Вони – васильківські терористи й, взагалі, скінхеди!” “Яка Сінькова політична? Вона – провокатор, народ нас не зрозуміє!”, – звинувачували нас навіть націоналісти. “Який Запорожець герой? Он – убійца”, – кричали пересічні. Час розставив всі крапки над “і”.
Зараз Добровольчій рух ОУН кинув виклик головному сепару країни Ахметову. І знову крик, ґвалт на рівні “всьо нє то, всьо нє так”.
Шановні, ми не бездоганні, ми не янголи з небес. Але запевняю всіх “конструктивних критиків”, порохо-ахмето-яценюко-ботів і решту розчарованих та невдоволених: ми не зупинимось! Ахметов мусить або покаятись і роздати все награбоване українцям, або понести справедливе покарання. Так буде. КРАПКА.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here