Зміни до Конституції розсварили українців

0
61

Доброго вечора і доброї ночі!

Понеділок. Вітаю Вас, я Степан Стецько.
Слава Україні!Слава Героям!

Колись в дитинстві прочитав книжку. письменника Томіна “Йшов по місту чарівник.” Про що там? Звичайний школяр Юрик знаходить чарівні сірники. Якщо зламати одного з них можна замовити будь яке бажання і воно зразу виконається. Одного разу, коли він посварився з хлопцями з свого класу, відійшов в бік зламав сірника і загадав, щоб вони побилися між собою. Так і сталося. він був призвідником, а билися між собою хлопці з двору, а він стояв серед них і сміявся.

Те, що зараз скажу, то моя особиста думка. Саме моя і я за неї відповідаю, а ніхто інший.
Так от сьогодні в мене те ж саме відчуття як тій книжці. Билася наша міліція з нашим нардом , а Порошенко з Гройсманом стояли з боку і дивилися на це і раділи. Скільки ми з Вами будемо ляльками в чужих руках? Коли порозумнішаємо? Як це не буде крамольно звучати вважаю що в цій ситуації винні обоє і Тягнибок і Аваков. Тому що вони забули про чарівника, котрий стояв осторонь і сміявся. Все було вигідно тільки Порошенко та його команді , а емоційні Аваков та Тягнибок продовжили битися між собою і після самої бійки. А що було насправді ніхто не знає, кожний знає свою особисту правду і забули про головне – сьогодні Поршенко продавив свою конституцію, котра подвійна, потрійна і ще кілька раз багатомірна, тому він зможе використовувати її, як дишло куди поверне туди і вийде.
А ми ? Ми посварилися.Ні ми не просто посварилися ми зробилися майже кровними ворогами. Вірніше нас зробили і як далі бути? Якщо не хочемо, щоб нами далі, як ляльками керували треба вимагати від всіх розуміти, що ми живемо в одній країні і мета у нас вільна Україна . Поки не домовимось , навіть з тимчасовими компромісами, і не придбаємо захисну подушку для країни, треба навчитися домовлятися вдікинувши всі особисті суперечки. Ми сьогодні програли всі! Окрім порошенко та його команди. До речі чому він раптом не прийшов в Раду?

Тоді кажу знову , ми завжди маємо те що маємо, а буде те що будемо робити!

Слава Нації! Смерть ворогам!
Бог нам в поміч!
Кримські татари, Ми маємо різні проблеми але одноговорога. Аллаху Акбар!
Московія все одно згине. Як Картаген. Хто її зруйнує то вже неважливо. але згине. То закони світу

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here