Злочинця Маркова буде екстрадовано до України

0
79

Разом з колегою Андрієм Лозовим прибув в Італію.

Зараз прямуємо з Риму в Геную де сьогодні почнеться судовий процес по екстрадиції в Україну українофоба, сепаратиста і посібника російських терористів Ігоря Маркова в кримінальному світі відомому під кличкою “Марадона”.

Екс-нардепа регіонала Маркова затримав Інтерпол в італійському місті Сан-Ремо. При затриманні Марков спочатку пред’явив паспорт громадянина Російської Федерації а пізніше український дипломатичний паспорт анульований нашим МЗС. Наразі затриманий Інтерполом Ігор Марков звернувся до посольства Російської Федерації і отримав адвоката.

Спільник Маркова по маріонетковому прокремлівському “Комітету спасіння України” Микола Азаров заявляє, що його соратник прибув до Італії для зустрічі з сенаторами і представниками італійських ЗМІ а тому затримання “Марадони” це політичне переслідування.

Враховуючи активізацію ГРУ РФ та дипломатів цієї країни агресора на території Італії направлену на звільнення Маркова-“Марадони” ми з колегами відбули у відрядження в цю країну. В програмі візиту зустрічі-консультації з українськими дипломатами, італійськими парламентарями, українською діаспорою та італійськими ЗМІ а мета будь, що добитися екстрадиції Маркова в Україну бо окрім того, що він має відповісти за побиття і каліцтво громадських активістів в Одесі, “Марадона” є військовим злочинцем який особисто приймав участь у війні на Сході на боці російських терористів. Мусимо спільними зусиллями створити в Італії таке відношення до Маркова, щоб тут навіть думки не виникало відмовити Україні в екстрадиції цього покидька.

Новини по справі екстрадиції Маркова з суду в Генуї читайте тут або на сторінці Андрія Лозового

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here