Життя українця – це одна сота життя європейця

0
72

Правда не за французів з концерту блек-металу переживаєте?

За свої розстріляні мрії. За рожевий Париж ваших “тьолочок”, туризму та фільмів.

Ціна життя в Парижі значно вища за ціну життя в Києві. Тому коли спецназ з автоматів в упор розстріляв майданівців, то Європу не торкнуло. Ні флешмобів, ні спеціальних опцій Фейсбука…

Наше життя = 0,05 європейця. Десь так, думаю. Що вже там про жертви на Донбасі. Убиті на Сході не сильно качають навіть Київ. Правда ж? Всі звикли що хтось гине. ″Ну війна ж″.

Якщо нас турбує проблема тероризму та смуглих пацанів обвішаних вибухівкою, то поговоримо за це.

Тут важливо правильно розуміти причини. Якщо їх не розуміти, то проблеми лише загостряться.

А ще нас почнуть розводити вже наші пройдисвіти. Біда це найкраща пожива для політиканів.

От Аваков уже заявив, що змиріться що буде посилений незаконний обшук. ″У нас інформація про загрозу″. У МВС звичайно написали, що загроза з ″Росії″. Але хто буде відвертати загрозу? Беркута, які досі мріють за помсту “майданутим”? Які зливали по домовленості російським військам населені пункти? СБУ, куди зараз набирають проросійських православних дебілів, які ″уверен национализм это болезнь! Психическая″? Вибухи у Парижі закінчаться черговими проблемами для патріотів в Україні.

Так от щодо причин – ісламські держави та бедуїни не страшні ТАМ. У військовому плані це нестрашна сила. Вони страшні ТУТ.
Звідки у них такі круті агітаційні ролики? Тому що їх змонтували ті, які вчилися в Європі, але за бабки погнали назад до себе в пустелю працювати на Халіфат. Європа дала їм все, але вони скористалися цим задля інших цілей.

Чому вони просочуються крізь потужні європейські кордони і служби безпеки? Тому що формально це громадяни Європи. Араб-джихадист ″такий же європеєць, нації це фашизм, ми усі рівні, усі на гей-парад!″ Уважно слідкуйте за брехнею лібералів. Сьогодні кажуть – ″убивці були громадянами Франції та говорили по-французьки″. Так, бо ліберали ще давно затягували в ЄС орди арабів та негрів. Саме їхні діти тепер франкомовні терористи, а не ″французи″. Вибачте, але це ″фашистський″ факт. Ця внутрішня агентурна мережа терористів зараз робить можливим протягувати в Європу і нелегалів, і зброю, і непомітно ховати це все, знаючи де і як. Бо вони ВСЕРЕДИНІ системи. Їх допустили. Їм дали всі права.

Чому це буде продовжуватися? Тому що наплив мігрантів не зупинити демократичними засобами. Хіба Польща й Угорщина різко вирішили закрити кордони. Меркель, Оланд і далі казатимуть ″головне не дати злякати наші принципи гей-парадів і мультикультуралізму!″

І в Україні наші проститутки в уряді нічого закривати не будуть. Чим менше пускатимуть окремі країни в Європу, тим більше попливе сюди. До нас.

Євген Карась

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here