Журналіст Гонта написав наклеп на командира батальону "ОУН"

0
140

Не знаю, шо то за восходяща звєзда журналістики, Борис Гонта, але вчора я з цікавістю прочитала дві його статті, де він написав багато літер за всі двіжі і політиків навколо них.

Тако почитаєш, то всі нацюківські організації створені кимсь і підм’яті під когось, все так просто в людини, ось взяв, вивчив вапрос детально – і розписав його для всіх.
Навіть я, шо знає лічьно 90% чи більше тих, про кого цей Гонта там написав, і то, читаючи, така собі думаю: а мало шо, може правда… Тим більше, що він же ж не всю брехню пише, він її пише в перемішку з правдою.
А, як казав Д. Корчинський: “Патріоти не святі, як не святими були гайдамаки”.

І так я прочитала його статтю за то, чому Мосійчук став депутатом і чому він спасає радікалов. Ну, якшо коротко, – бандіт патамуша. Так і пішет автор: “реальность оказалась прозаичнее”. Мосійчук взагалі дуже прозаічєн, я так поняла. Він і тризуба собі в армії на руці напевно набив тому, шо урка, а не тому, шо рамантік.
Ну ладно, там по ходу багато цікавого і заніматєльного за нас. Але багато смішних моментів.

Наприклад, за наш КВП.
“Из-за эйфории, связанной с победой Майдана, мало кто обратил внимание, что список амнистируемых во многом состоял из радикальных националистов, либо личностей, ставших символами борьбы для националистических движений. Таких как семья Павличенко или “Нежинские робингуды”.
Вот капєц откритіє і ніхто не помічав, шо КВП є не просто правозахисною організацією, а правозахисною організацією, головою якої є націоналіст і яка складається в основному з націоналістів різних організацій. Нє, блін. Якшо в цього Гонти по-прєжнєму слово бандєровєц ругатєльне, то це не значить, шо ми приховували, шо витягуємо передусім саме націоналістів.
Але сім’я Павличенків і “робінгуди” не найяскравіші представники націоналістів у списку, який ми витягли. Я навіть не впевнена, шо Павліченко-старший є аж таким націоналістом, як і більшість “робінгудів”.

Карочє все одно я з інтєрєсом прочитала обидві статті, багато речень і абзаців ми обговорювали в лічькє, бо це дуже кумедно, як людина сформувала про нас усіх враження, ретельно погугливши, порившись по сторінках. Нє, роботу проробив хлопець.

Коротше, друга стаття теж заніматєльна на тему пачіму Правий Сектор і ОУН обьєдініліс.
Там теж багато смішного, перемішаного з правдою.

Але щонайменше за одну цитату мона автору і писка набити. Наприклад, за цю: “Что получает Коханивский от членства в “КОП”? Наверное, полномочия командира батальона ОУН.”
Ну не пацаватий, нє? Ну ладно, ти збираєш плітки про активістів. Ну ладно, всі політики контролюють всіх нас і всі двіжі. Ну ладно, в нас взагалі нікого ідейних нема, а всі такі є пригодованими як не Аваковим так Ляшком. Хоча тут ти теж підарас, бо багатьох цих людей я знаю особисто, і за такі узагальнення хтось може й обідитись. Хоча нє. Всі читали і були в доброму гуморі. Вот. Блять. Але Коханівський вступив в КВП шоп отримати повноваження комбата ОУН – це адіщє.

Передайте тому пацаватому Гонті, шо Коханівський ініціював створення КВП, нас було мало, ми робили шо могли за часів яника, часто – без надії на що-небудь.. Микола завжди казав, шо “Бог допоможе” – і якось розрулювалося в найскрутніші часи безгрошів’я і безвиході.

Микола з КВП пішов на Майдан, створив сотню ОУН, тільки тому, шо він є членом ОУН, бився на барикадах, був кілька разів поранений, контужений, по революції кинувся визволяти політв’язнів, потім кинувся займатися війною, багато воював, створив батальйон ОУН, який зазнав серед націоналістів авторитету, і багато хто в ньому повоював. За себе Микола не дбав, і досі є засудженим і навіть, воюючи, був у розшуку. І все це, оказуєцця, було його тонким розрахунком, як це одной лєвой распісал новоспечений журналіст, який створив сайт про Мосійчука та інше, а заодно рішив пройтися по всіх, хто навколо нього.

Тетяна Близнюк