Збройне повстання в Україні дозволить Росії окупувати нові території

0
63

МИ РІЗНІ – АЛЕ УСІ МИ ЛЮБИМО УКРАЇНУ!

Я постійно їжджу по всій Україні і помічаю, що у нас кожна область має свою специфіку, свою ментальність. Схід відрізняється від Заходу, Південь від Київщини, Закарпаття від Волині. Усі ми, українці, різні. І це прекрасно Але!!! Незважаючи на відмінності в мові, традиціях, побуті, у нас є одна спільна риса! Кожен виявляє її по-своєму, так як він розуміє, як його навчили батьки.

Ми всі – любимо Україну.

І події 2014 року – Майдан, потім – АТО, примусили по-новому усвідомити себе, як націю – єдину націю!
Революція гідності допомогла усвідомити себе частиною одного великого, цілого народу, унікального своєю історією, культурою, досягненнями, своїм прагненням до свободи. Поряд з тим, кожен українець усвідомив себе як окрему особистість, повірив у свої сили. Ціла нація прокинулася, завирувала і закипіла. Українці – найхоробріші воїни ще з часів княжої доби і козацтва. І дуже емоційні. Це — велика сила. Це потенціал. Це, можливо, останній шанс для України стати державою з гідним рівнем життя. Але така держава – найбільша загроза для ворогів України.

Тому нас намагаються знову ввести у стан байдужості, песимізму, «моя хата с краю» і «все одно нічого не зміниш, а їсти щось потрібно».

Дорогі мої співвітчизники! Українці, які серцем з нами, але живуть за кордоном! Ми вже пройшли величезний шлях, останній рік був дуже важким, наступний – може бути ще важче. Я не буду говорити мовою передвиборних гасел – «покращення вже сьогодні».

Якщо ви самі не візьметеся – ніхто цього не зробить за вас.

Ми, як депутати, відстоюємо інтереси України у Верховній Раді, і є позитивні результати, як у військовій сфері, так і в антикорупційній, і в інших. Але без вашої підтримки, без ваших дій на місцях, без єднання наших з вами зусиль – Україна програє. Ми знову опинимося на службі московського господаря.
Я проти збройних повстань. Це швидкий шлях, але він ні до чого не приведе. Це – останній аргумент в нашій спільній боротьбі.

У нас все ще Є інше рішення – воно лежить на поверхні. Цей шлях складніший, вимагає віри і терпіння, але тільки він приведе Україну до миру і благополуччя. Це можливо, до того ж, на це не потрібно так багато часу, як видається на перший погляд. Єдиний шлях – тільки через об’єднання, синергію зусиль активних громадян, патріотів, і просто українців, які високо цінують свою свободу. Тільки разом ми переможемо. Коли кожен усвідомлює, що, прочитавши за чашкою ранкової кави, підсумки Мінських угод, і подумавши «моя хата с краю», завтра каву він буде пити вже без цукру.

Навіть одна людина може змінити хід історії цілої держави.

Доброго ранку

Сьогодні буде гарний день

P.S. Звертаюся до тих, хто буде критикувати мою статтю і писати в гумористичному жанрі. Мені все одно, що ви напишете, безликі «кішечки» і «букетики» на аватарках – союзники Росії.
Наша Батьківщина, Україна, зараз в дуже складному становищі.
Ця стаття – не для вас.

Це моя думка і моя особиста відповідальність.

Семен Семенченко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here