Заяви президентів не змінилися за 15 років

0
94

Заяви двох трійок відстанню у 15 років
—————————————————-

Заява президента Леоніда Кучми, прем’єр-міністра Віктора Ющенка, голови Верховної Ради Івана Плюща, 14 лютого 2001 року:

“Треба називати речі своїми іменами: проти нашої держави розгорнуто безпрецедентну політичну кампанію з усіма ознаками психологічної війни.

Україна і світ ще дізнаються про замовників, організаторів та виконавців, про рушійні сили цього провокаційного дійства. Але всі ми вже зараз бачимо причетність до нього тих вітчизняних політиків і тих політичних сил, для яких не існує нічого, крім власних інтересів та амбіцій, егоїстичних устремлінь і сьогохвилинних очікувань/

Єдність наших позицій і підходів, однозначну налаштованість на рішучу відсіч політичному деструктиву засвідчує дане звернення.”.
—————————————————-
Заява президента Петра Порошенка, прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. голови Верховної Ради Володимира Гройсмана, 15 грудня 2015 року:

“Ми засуджуємо істеричну антивладну, антиурядову та антидержавну кампанію, організовану корумпованими олігархами. Також, ми вважаємо неприйнятними будь-які форми взаємопоборювання всередині парламентської коаліції як такі, що “ллють воду на млин” ворогів української державності та демократії. Ми єдині у баченні стратегії розвитку держави”.

Сергій Руденко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here