Чи зможуть закордонні політики бути корисними Україні?

0
84

Нажаль багато наших співвітчизників вважає, що призначення іноземців на керівні посади в Украіні панацея від корупції, хабарництва та зловживання владою.

Дорогі українці, призначення іноземців на керівні посади в державі як ефективних реформаторів це такий же обман політтехнологів як і вибори президента в один тур.
Більше 100 днів пропрацював уряд Яценюка про “досягнення” якого відомо всім українцям . Працюють в уряді і іноземці, і про їхній прорив в боротьбі з корупцією щось всі мовчать.
Навпаки найбільш корумпованим Міністерством в Кабміні вважається міністерство охорони здоров’я на чолі з Сандро Квіташвілі. Чи може ми вже перемогли фармакологічну мафію і ліки в аптеках подешевшали? Чи може на селі збільшилась кількість медпрацівників?
Останній випадок з не використанням коштів виділених на лікування онкохворих дітей та поранених бійців АТО за кордоном вражає своїм цинізмом. В той час як виділені кошти тають на рахунках міністерства діти і воїни проходять лікування за рахунок волонтерів.
Всі ці зловживання в МОЗ вже викликали підозру в народних депутатів які ініціювали перевірку міністерства. Серед ініціаторів окрім мене Корчинська, Богомолець, Парасюк, Ляшко, Філатов, Лозовий, Ігор Луценко…

А ви кажете “заграніца нам поможет”…

Ігор Мосійчук