"Захисників Конституції" катували колишні "беркутівці"

0
72

Відвідав в лікарні швидкої медичної допомоги, в спец блоці політв’язня у справі “Захисників Конституції” Богдана Тицького.

Завтра Богдана будуть оперувати. Після катування яке вчиняв над Тицьким колишній “Беркут” у нього зломана в трьох місцях рука, ушкоджений нерв, не працюють пальці.
Богдан тримається і передає всім друзям вітання, дякує за підтримку і закликає побратимів до непримиренної боротьби з зовнішнім і внутрішнім ворогом.

***

Порошенко зробив все, щоб об’єднати українських патріотів в боротьбі проти нового режиму зденаціоналізованих покидьків й цинічних бариг, які 31-го серпня зрадили націю і державу. Потомками будуть прокляті ті, хто тиснув зелену кнопку, а потому тікав підземними переходами з Верховної Ради.

2,5 роки катувались в застіках я і мої побратими під час режиму Януковича. Ми були звільнені Революцією Гідності. Так само ув’язнені зараз вийдуть на свободу коли полум’я нової національної Революції очистить Україну від села до столиці. Я вірю і переконаний, що цього разу ми переможемо кінцево: ми зламаємо злочинну систему і очистимо Україну від цинічних бариг у владі. Перемога засяє новим сяйвом над золотоверхим Києвом.

Вільного Духу не скути в кайдани!

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here