Захід починає використовувати все більш істотні засоби впливу на Путіна

0
80

Доброго здоров’я, малята, любі хлопчикий дівчата.

Вчора в дідуся по незалежним від мене обставинам не було совершенно ніякої возможності вийти в ефір, тому вибачаюся за винуждєнний прогул. Но життя на місці не стоїть, надворі в нас уже долгожданна п’ятниця, сподіваюся всі ви здорові й бадьорі. Заварюєм вкусний кохве ілі ароматний чай і приступаєм.

Адвокати Наді Савченко ізучають зараз матєріали предварітєльного слєдствія і отрабатують хитромудрі схеми виправдання Наді з одночасним виставленням руссіш-гестапо на посмешіще. Руссіш-гестапо заметно нєрвнічає, бо наліцо тотальне інтелектуальне превосходство адвокатів і в чесному процесі програш двадцяти восьми слєдоватєлів трьом адвокатам із рахунком 0:30 легко прогнозований. Тому вся надєжда слєдоватєлів на “суд”, для которого каждий пук в Кремлі важнєє законов логіки і здравого смисла. Таким образом, сільська аналітіка виокремлює метеоризм як важний елемент жизнєдєятєльності государства россійскаго.

Надя Савченко почуває себе добре, готується до суду і заодно пише книжку. Режисер Олег Сєнцов тоже байдики не б’є, і тоже пише в камері нові п’єси. Дід їх у цьому всячеськи підтримує і заохочує, бо сподівається, що таким чином скарбниця української літератури та драматургії може збагатитися новими творами великої художньої сили.

Після Мінська-2 мірові лідєри атаки на Хуйла скоординовано приостановили і дали йому возможность одуматься. Хуйлуша ошибочно інтерпретірував спокойно-хладнокровну позицію мірових дохторов, як їхню слабость, но серйозно рипаться тоже не рискував. І просто продовжив бикувать у рамках ранєє посталеного діагноза. Керрі злітав у Сочі, удостоверився, шо Хуйло по-прежнєму безнадьожен, про шо тут же доложив Обамі й Пороху. А потом розказав про це прочим своїм западним колєгам на саміті НАТО в Анталії. Колєги понімающе кивали головами і висказували готовность до командної гри.

Бо в період затишшя після Мінська-2 Запад тоже гав не ловив, а провів нужні рокіровки і навів порядок в своїх рядах. Греція, Угорщина і прочі смутьяни за прошлий місяць приведені до тями і вже чемно слухають строгу бундесфрау Меркель. Бундесфрау учініла Євросоюзу смотр, після чого позвонила Обамі і сказала “Яволь!”. Обама намйок поняв і дав команду своїм спецслужбам “Фас!”. Чи може “Fuck!”, дід точно не розчув. Спецслужби козирнули і начали дєйствувать.

І тут же нанесли отвлєкающий удар по футбольній мафії у Швейцарії. Хуйло не ожидав такої подляни, дьорнувся і зморгнув. Інтерв’ю Хуйла по ітогам проведьонних в Швейцарії арештів напоминає отріцаніє подслєдственного і його уход в нєсознанку. Значить Хуйло небезосноватєльно опасається, шо єслі арештовані начнуть сотруднічать со слєдствієм і наружу вилізуть признатєльні показанія, то проведення в Росії Мундіалю-18 буде під великим вопросом. Дід дуже сподівається, шо зараз Росію права проведення мундіалю не позбавлятимуть, а просто цинічно смикатимуть за цю вірьовочку, шоб Хуйлу жізнь маліною не казалася і він був зговорчівеє. Ну і шоб продовжував викидать на мундіаль мільярди за мільярдами. А перенести мундіаль в Германію чи Італію не пізно буде і у 2018 році. В связі с массовими беспорядками і вспихнувшей в Россії гражданской войной.

В ідеалі, канєшно, було б непогано, щоб Мундіаль-18 прийняли в себе Польща і Україна. Стадіони ж у нас отлічні і досвід є. Та і повернення великого футболу на Донбас-арену також могло би стати яскравим символом відновлення нормального життя у звільненому Донецьку.

Но це в майбутньому, а зараз ми бачимо, шо Запад постєпенно переходить до болєє решітєльних мер воздєйствія на Хуйла, в тому числі і наращуючи воєнні мускули. Одна за одною прозвучали скоординовані заяви Столтенберга і ряду других НАТОвських ястребов, которі знаходять поніманіє в общественному мнєнії їхніх стран. Уколи шпильками тіпа входження в акваторію Чорного моря воєнних кораблів США тоже призвані держать Хуйла в тонусі і не давать впадати в опасні заблуждєнія, шо Запад способен якоби лише соплі жувать.

Ліцо Запада в разговоре з Хуйлом стає твйорже, мова жостче. Одновременно нафтоаферісти щекотнули Хуйлу вим’я скинувши за два останні дні вартість нафти на чотири доллари. Дід оставляє без коментаріїв конспірологічні тєорії про те, що реостат вартості світових цін на углєводороди знаходиться в руках мірової закуліси. Нам важнєє, щоб у существованіє мірової закуліси вірило Хуйло. А воно в неї іскреннє вірить. І 15 років намагалося стати членом несуществующого клубу ізбранних. Тепер же кгбістська уява Хуйла сопоставляє жосткий тон Запада + арешт футбольних функціонеров + неожиданне здешевлення нафти в одну причинно-наслідкову цепочку. І це прекрасно. Нехай вірить, єслі він такий бегемот. Но інтєресно всьо же, як воно реагіруватиме.

Дід думає, що протягом червня місяця можуть відбутися інтєресні собитія: борщ на світовій плиті докипає і разні вкинуті в нього інґредієнди почти одночасно доходять до степені готовності. А це і справа Наді Савченко, і ожидаєме зняття санкій з Ірану, і ожидаємий очередний провал курортного сезону в Криму, і визрівання розуміння безперспективності ДНР-ЛНР і ще багато чого зараз кипить у тій кастрюлі. Не виключено, шо Хуйло саме в червні осознає провал своїх сподівань на крах України, яка по докладам ФСБ вже десять разів мала розвалитися і потонути в хаосі дефолтів, майданів і фашистських заколотів. Ну і тоді лібо Хуйло зробить ще одну спробу добиться уваженія до себе воєнним путьом (шо маловірогідно, особенно накануні липневого самміту НАТО в Польщі), ілі всі усілія кине на переформатування України через коністуціонну реформу. За допомогою якої Хуйло хоче, щоб Україн було 8, або 10. А ще лучше, щоб було 22 України. Ідєя, кстаті, не така вже й нереалістична. Але лише теоретично. На практиці ж ми знаємо, що ідєю цю активно проталкує нєкто Мудачук, а це той парень який умудряється епічно провалити все, за що береться. Так шо Україна змушена буде остаться єдиною, ще й унітарною.

Їхав дід за кермом і по обикновенію на червоному світлі просматрював лєнту новостєй. І тут в око впало посилання на інтерв’ю фейсбук-міністра Авакова, знаменитого багато чим, зокрема публічним советом Хуйлу насипать собі на причинне місце 30 тон солі. Ну так вот, інтерв’ю називається “Аваков за полное разграничение с оккупированным Донбассом”. Ну, думаю, ото муділа. Хто тебе за язика смикає, от дід вернеться до комп’ютера і вжарить так, шо мало не покажеться. Вернувся, почитав. Потом ще раз перечитав ізбранниє места з того інтерв’ю і сильно мені захотілося взяти того журналіста, який придумав заголовок, за шкірку, розстелити на лавці і відперезати батогом разів кілька. В даном случаї я не защищаю Авакова, а обурююся дєйствіями журналіста, який заголовком обернув сказане інтер’юіруємим міністром з точностью до наоборот. А в людей, яким ліньки читати все інтерв’ю і вони огранічуються заголовками, создається впечатлєніє, шо інтерв’ю дав мудак і сволоч.

А з другого боку, от чого дідові весь час із журналістами везе? В діда інтерв’ю беруть все сплош розумні й інтелігентні люди, які нічого не перекручують, а дідові й самому цікаво з ними спілкуватися. Може для міністрів редактори держать журналістів якоїсь особої породи? В общем, харашо буть дідом.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

P.S. Бережіть своіх батьків. Бережіть і балуйте. Хай будуть здорові і живуть довго.

Свирид Опанасович